19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τεστ για κορονοϊό σε εργαζόμενους στη σχολική καθαριότητα στο Ναύπλιο

Ο Δήμος Ναυπλιέων και η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με την ΚΟΜΥ Αργολίδας θα πραγματοποιήσουν διενέργεια δωρεάν τεστ για covid-19 σε εργαζόμενους στη Σχολική Καθαριότητα.

Η δράση έχει προληπτικό χαρακτήρα και γίνεται στα πλαίσια της ασφαλούς υγειονομικής έναρξης των σχολικών μονάδων.

Τα τεστ θα διενεργηθούν στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Ναυπλιέων την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου από τις 13:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“05-01-2021

Από το Δήμο Ναυπλιέων και την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Ράλλη-Πιτσάκη Μαρία καλούνται όλες οι εργαζόμενες ανεξαρτήτου σύμβασης στη Σχολική Καθαριότητα Α’ βαθμιας και Β’ βαθμιας εκπαίδευσης όπως προσέλθουν στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Ναυπλιέων (στην οδό 25ης Μαρτίου 75) ημέρα Πέμπτη 07/01/2021 και ώρα 13:00 για να υποβληθούν σε rapid test ώστε να διασφαλιστεί η υγιείς επιστροφή μας στα Σχολεία μας.

Σύλλογος Καθαριστών Αργολίδας – Ερμιονίδας”

Περισσότερα Άρθρα

Ορκίστηκε η νέα Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας κ. Γεσθημανή Κασνακτσόγλου

Ορκίστηκε χθες Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, διοικήτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας, η Γεσθημανή (Mάνια) Κασνακτσόγλου, από τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη. Ακολούθησε συνεργασία με θέμα τον γενικότερο σχεδιασμό της Υγειονομικής Περιφέρειας και την ιεράρχηση των ενεργειών που απαιτούνται για την επίλυση των θεμάτων του Γ.Ν. Αργολίδας.

Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα στην Κόρινθο

Πολλές πόλεις συμμετέχουν στις δράσεις που αφορούν την “17η Ευρωπαική Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα “. Στις δράσεις μετέχει και η Κόρινθος. Συμμετέχει το Επιμελητήριο Κορινθίας, αλλά και η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας. Κεντρικό μήνυμα είναι ” όλοι διασκεδάζουν, ένας δεν πίνει : ο οδηγός της παρέας “. Στην Κόρινθο, με αφορμή και το 40ο Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου, (που […]