17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πόσα χρήματα διέθεσε η Περιφέρεια για τις δομές υγείας

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει διαθέσει δεκάδες εκατομμύρια, μέσω του ΠΕΠ / ΕΣΠΑ, προκειμένου να ενισχύσει και να συνδράμει τις δημόσιες δομές υγείας και τον ιατρικό κόσμο, στον αγώνα που δίνουν εναντίον του νέο κορονοϊού covid-19.

Αυτό σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, προσθέτοντας ότι η πρόσφατη αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες είναι σχετικά χαμηλή και σε κάθε περίπτωση παρακολουθείται από τον ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας -τόνισε ωστόσο ότι δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να υπάρχει εφησυχασμός.

Παρατίθενται, στη συνέχεια, οι πίνακες με τις χρηματοδοτήσεις που διέθεσε η Περιφέρεια μέσω του ΠΕΠ / ΕΣΠΑ για την ενίσχυση των δομών υγείας στις 5 Περιφερειακές Ενότητες:

ΠΙΝΑΚΕΣ

Περισσότερα Άρθρα

Την Πέμπτη η πλατφόρμα για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση 400 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους

Διευκρινίσεις για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση, ύψους 400 ευρώ, σε μακροχρόνια ανέργους, έδωσε ο διοικητής του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) Σπύρος Πρωτοψάλτης, μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA. Όπως είπε, την Πέμπτη 23 Απριλίου, ανοίγει η πλατφόρμα, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Κυριακή 3 Μαΐου. Σύμφωνα με τον κ. Πρωτοψάλτη, […]

«Ζητώ από την κυβέρνηση να βρει τους δράστες»

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε πριν λίγη ώρα τα γραφεία της Καθημερινής και του ΣΚΑΪ, με αφορμή το τρομοκρατικό χτύπημα που έγινε τα ξημερώματα, και έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: Δημοσιογράφος: Πώς αντιμετωπίζετε αυτό το χτύπημα εσείς κ. Πρόεδρε; Κ. Μητσοτάκης:  Καταρχάς είμαι εδώ για να εκφράσω την αμέριστη συμπαράστασή μου στους εργαζόμενους […]