17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Μαρία Ράλλη για την επαναλειτουργία των σχολείων της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

“Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου επαναλειτουργούν τα σχολεία ΜΟΝΟ της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Με όλα τα προληπτικά μέτρα που απαιτούνται, εργαζόμαστε, ως Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία φυσικά με την Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Αργολίδας και τις διευθύνσεις των σχολείων, για να είναι όλες οι σχολικές μονάδες καθαρές, ασφαλείς υγειονομικά και έτοιμες να υποδεχτούν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Επίσης, είμαστε σε στενή συνεργασία με την ΚΟΜΥ Αργολίδας, το προσωπικό της οποίας συγχαίρουμε και ευχαριστούμε θερμά για τον ασταμάτητο καθημερινό τους αγώνα, για να προχωρήσουμε σε διαγνωστικά τεστ, όταν δοθούν οι ανάλογες οδηγίες από την πολιτεία, αλλά και σε ιδιάζουσες περιπτώσεις, που τυχόν υπάρχουν ή θα υπάρξουν.

Είναι μια δύσκολη και διαφορετική σχολική χρονιά, αλλά με υψηλό αίσθημα ευθύνης είμαστε εδώ για να τα αντιμετωπίσουμε όλα.

Καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους…

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών
Δήμου Ναυπλιέων”

Περισσότερα Άρθρα

Βίβιαν Ευθυμιοπούλου: Θέλουμε εξηγήσεις

Ότι και να λένε διάφοροι, το δικαστικό συμβούλιο που εξέδωσε την απαλλακτική απόφαση για την υπόθεση Νοβάρτις και η εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου που ζήτησε την απαλλαγή των Παππά, Παπαγγελόπουλου και Τουλουπάκη, ξέρουν πιο πολλά νομικά από αυτούς. Είναι εύκολο αλλά απαράδεκτο να τα ρίχνουμε στη Δικαιοσύνη αντί να αναρωτηθούμε μήπως οι βουλευτές που κάθε […]

Δήμος Ερμιονίδας: Αποκαλυπτήρια της προτομής του αγωνιστή του 1821, Ηλία Θερμησιώτη την Κυριακή 08/08/2021

Αποκαλυπτήρια της προτομής του αγωνιστή του 1821, Ηλία Θερμησιώτη την Κυριακή 08/08/2021 στις 10:00 π.μ. στον αύλειο χώρο του Κοινοτικού Καταστήματος Θερμησίας