17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σε ετοιμότητα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας κατα την επιστροφή των celebrities απο Ντουμπάι!

Συναγερμός έχει σημάνει στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, καθώς σήμερα, Κυριακή φτάνει στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος πτήση από Ντουμπάι.

Ο συναγερμός σήμανε καθώς πρόκειται να επιστρέψουν στην πρωτεύουσα, Αθηναίοι οι οποίοι μετέβησαν στο Ντουμπάι για να κάνουν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Οι Αρχές ανησύχησαν από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύτηκαν στο Διαδίκτυο φωτογραφίες Ελλήνων, ανάμεσα τους και επώνυμοι, οι οποίοι συμμετείχαν σε πάρτι με άκρατο συνωστισμό.

Η συγκεκριμένη πτήση προσγειώνεται στο Ελ. Βενιζέλος στις 2.25 το μεσημέρι και για το λόγο αυτό στο αεροδρόμιο θα βρίσκονται κλιμάκια του ΕΟΔΥ, που θα κάνουν ελέγχους. Με το θέμα ασχολήθηκε προσωπικά ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος έχει δώσει εντολή να γίνουν rapid test σε όλους τους επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης,

Οι επιβάτες της πτήσης από Ντουμπάι θα πρέπει, επίσης, να έχουν πάνω τους υποχρεωτικά αρνητικά αποτελέσματα από μοριακό τεστ των τελευταίων 72 ωρών, που θα έχουν κάνει στο Ντουμπάι. Όποιος επιβάτης δεν έχει μαζί του αυτό το τεστ δεν θα γίνεται δεκτός στη χώρα.

Τέλος, όλοι οι επιβάτες της πτήσης θα μπουν σε τριήμερη καραντίνα.

Η ανησυχία των ελληνικών αρχών εντείνεται από το γεγονός ότι μετά τα πάρτι και τις εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς, παρατηρήθηκε στο Ντουμπάι έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού.

Η επόμενη πτήση από Ντουμπάι για Αθήνα που θα μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών είναι στις 6 Ιανουαρίου.

Πηγή:Newsbomb

Περισσότερα Άρθρα

Ο Ακάθιστος Ύμνος θα ψαλλεί σήμερα στη Θεομάνα Νέας Κίου για την Αγιά Σοφιά

Σήμερα Παρασκευή 24 Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη ισλαμική προσευχή στην Αγία Σοφία, στον Ιερό Ναό Θεομάνας Νέας Κίου, στις 7 το απόγευμα θα ψαλεί ο Ακάθιστος Ύμνος, όπως ακριβώς ψάλλεται την Παρασκευή της Ε’ Εβδομάδας της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Αίτημα για άνοιγμα φροντιστηρίων και Κέντρων Ξένων Γλωσσών

To Επιμελητήριο Αρκαδίας απέστειλε επιστολή μέσω της οποίας ζητά από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως και τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη την άμεση και πλήρη επαναλειτουργία, των Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης και των Κέντρων Ξένων Γλωσσών. Πιο συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει: Αξιότιμη κυρία Υπουργέ, Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Ως εκπρόσωποι των […]