13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Χρήστος Μάστορας αφιερώνει το βραβείο καλύτερου τραγουδιού σε ολους τους νέους απο την Βόρεια Ήπειρο!

Το βραβείο «Καλύτερου τραγουδιού» κέρδισε ο Χρήστος Μάστορας στα Mad Video Music Awards 2020 που προβλήθηκαν το βράδυ του Σάββατου από την τηλεόραση του Mega.
Ιδιαίτερα συγκινητική όμως ήταν η στιγμή της βράβευσής του από τον Πύρρο Δήμα.
Χαίρομαι πολύ για με τον τραγουδιστή που κέρδισε έχω ένα κοινό. Είμαστε και οι δύο ψηλοί και αδύνατοι. Του έχουμε πάντα να τον συντροφεύει το ήθος και η ευγένεια του», είπε χαρακτηριστικά ο Πύρρος Δήμας πριν ανακοινώσει ότι ο νικητής είναι ο Χρήστος Μάστορας και το τραγούδι «Δεν έχω ιδέα».
«Είσαι ο ήρωας μου» ανέφερε ο Χρήστος Μάστορας και ευχαρίστησε τους συντελεστές του τραγουδιού και τους συνεργάτες του συγκροτήματος.
Μάλιστα, φανερά συγκινημένος ο Χρήστος Μάστορας θυμήθηκε τη στιγμή που ο Πύρρος Δήμας σήκωσε βάρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έκανε όλους του Έλληνες περήφανους.

«Θέλω να το αφιερώσω σε όλους του νέους από την Βόρεια Ήπειρο αλλά και σε όλους τους νέους που θέλουν να σπάσουν τους φραγμούς της μειονότητάς τους και να κάνουν κάτι σημαντικό στη ζωή τους γιατί τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι», πρόσθεσε ο Χρήστος Μάστορας.

Πηγή: iefimerida.gr

Περισσότερα Άρθρα

Survivor spoiler 21/6: Αυτός κερδίζει την 1η ατομική ασυλία!

Πολύ δυναμικά αρχίζει η νέα εβδομάδα στο Survivor, που μετά την αποχώρηση της Ελένης, αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Πλέον η Κόκκινη ομάδα έχει μείνει μόλις με δύο παίκτες και η Μπλε με τρεις, κάτι που θα κάνει τα ομαδικά αγωνίσματα πολύ ενδιαφέροντα. Και οι πέντε παίκτες λοιπόν, μπαίνουν απόψε στο στίβο μάχης, προκειμένου να διεκδικήσουν […]

Υπογράφεται σήμερα Σάββατο 8 Απριλίου στο Ναύπλιο η ΣΔΙΤ για τη μαρίνα της αργολικής πρωτεύουσας

Υπογράφεται στις 12 το μεσημέρι σήμερα Σάββατο 8 Απριλίου στο Ναύπλιο, στο Βουλευτικό, η ΣΔΙΤ για το έργο της μαρίνας του Ναυπλίου, η οποία αφορά στη μελέτη, χρηματοδότοτηση, κατασκευή, λειτουργία, τεχνική διαχείριση και εκμετάλλευση του τουριστικού λιμένα της αργολικής πρωτεύουσας. Η ΣΔΙΤ -η πρώτη στην Ελλάδα που αφορά σε μαρίνα- θα υπογραφεί, παρουσία του υπουργού […]