17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τι παρακολούθησαν οι τηλεθεατές την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Μία διαφορετική Πρωτοχρονιά απ’ όλες τις άλλες έκανε φέτος ο κόσμος, αφού αναγκάστηκε να γιορτάσει τον ερχομό του νέου έτους μέσα στο σπίτι με ελάχιστα πρόσωπα και με την ελπίδα ότι το 2021 θα είναι σαφώς καλύτερο για όλη την ανθρωπότητα.

Οι Έλληνες, όπως συνέβη και σε άλλες χώρες, γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά με πολλά πυροτεχνήματα και αντάλλαξαν ευχές με τους αγαπημένους τους, εξ’ αποστάσεως και με τη συμμετοχή λίγων ατόμων στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Ωστόσο οι περισσότεροι είχαν φροντίσει να επιλέξουν το εορταστικό πρόγραμμα που ταίριαζε περισσότερο στις τηλεοπτικές τους προτιμήσεις.

Αλήθεια, όμως, ποιο κανάλι επέλεξαν οι τηλεθεατές ακριβώς στην στιγμή της… αλλαγής του χρόνου; Εκεί, δηλαδή, από τις 23:45 τους παλαιού έως τις 00:15 του νέου έτους;

Αναλυτικά η τηλεθέαση…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΣΚΑΪ – Στην υγειά μας ρε παιδιά, Εορταστικό επεισόδιο 21,6%
AlPHA – Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, Εορταστικό επεισόδιο 18,4%
MEGA – Πρωτοχρονιά με τον Αντώνη Ρέμο και την Ρούλα Κορομηλά 13,2%
ΕΡΤ – Σύνδεση με Δήμο Αθηναίων για την Αλλαγή του Χρόνου 7,2%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

AlPHA – Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, Εορταστικό επεισόδιο 21,6%
ΣΚΑΪ – Στην υγειά μας ρε παιδιά, Εορταστικό επεισόδιο 21,2%
MEGA – Πρωτοχρονιά με τον Αντώνη Ρέμο και την Ρούλα Κορομηλά 12,1%
ΕΡΤ – Σύνδεση με Δήμο Αθηναίων για την Αλλαγή του Χρόνου 7,5%

Περισσότερα Άρθρα

Απόσυρση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων στο Δήμο Ερμιονίδας

‘Ύστερα από σχετική σύμβαση συνεργασίας με την εταιρεία “Σταμάτης Ιγήπασης” και προκειμένου να απομακρυνθούν τα εγκαταλελειμμένα οχήματα από το Δήμο Ερμιονίδας, παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε εγγράφως για αυτά, τα οποία βρίσκονται στην κοινότητα της αρμοδιότητάς σας αναφέροντας: • την περιοχή στην οποία έχουν εγκαταλειφθεί • τον αριθμό κυκλοφορίας -εφόσον υπάρχει- • την εταιρεία κατασκευής • […]