19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Δεν μπορεί να σας πιέσει κανείς και για τίποτα. Το μόνο που σας χρειάζεται αυτήν τη στιγμή είναι απλά να σκεφτείτε ψύχραιμα ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Κάποιες αλλαγές που έχουν έρθει μέσα στη σχέση σας, από τη μεριά του συντρόφου σας, σας έχουν κάνει και σκέφτεστε ότι τα πράγματα πρέπει να γίνουν σε πιο αργούς ρυθμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μέσα στις προσεχείς ημέρες θα έχετε νεότερα για κάποιο οικονομικό – επαγγελματικό σας θέμα. Μερικοί ίσως και να λάβουν έκτακτο χρήμα ή και προαγωγή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Οι περισσότεροι από το ζώδιο σας είναι μόνοι ή χωρισμένοι προσφάτως. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δίνει όμως χρόνο και χώρο για άλλα πράγματα που πρέπει να κυνηγήσετε.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Κάποιες κακές συνήθειες θα πρέπει σίγουρα να τις κόψετε. Ξέρετε τι σας συμβαίνει, άρα μη χαλάτε άλλο την εικόνα σας. Δώστε παραπάνω βαρύτητα και στην εργασία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Δεν χρειάζεται οι γνωστοί και οι φίλοι σας να ξέρουν τι συμβαίνει μέσα στη σχέση ή τον προσωπικό σας δεσμό γενικότερα. Δεν έχουν κάτι να σας συμβουλέψουν.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ο λόγος σας κάποιες φορές ενοχλεί τον άνθρωπό σας, που έχει και αυτός πλέον τα δικαιολογημένα του παράπονα. Φροντίστε, λοιπόν, τη σχέση σας πολύ περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Είστε ελεύθεροι ή εργένηδες οι περισσότεροι, και για τους προσωπικούς σας λόγους έτσι και θέλετε να συνεχίσετε και το νέο έτος. Το σύμπαν, πάντως, έχει άλλες προθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μπορεί να είστε μόνοι σας μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν σας πτοεί. Ξέρετε την αξία σας, και όταν θα βρεθεί το κατάλληλο άτομο, θα δράσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Είστε ανάμεσα σε πολλά φλερτ και νέες επαφές, που σας γοητεύουν σε κάθε επίπεδο. Μετά την πανσέληνο του Δεκεμβρίου, δώστε το πράσινο φως εκεί που επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μένετε μακριά από καταστάσεις και άτομα, που σας δείχνουν έναν λάθος εαυτό. Είναι όμως μια εξαιρετική εποχή, που μπορείτε να διαπρέψετε στην εργασία σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Κουτσομπολιά και σχόλια, πλησιάζουν! Αυτός που αγαπάτε, έχει χωρίσει. Ισως και τώρα να είναι η δική σας ευκαιρία, για να είστε μόνιμα μαζί. Λίγη υπομονή.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Στους δρόμους η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ναυπλιέων

Από το πρωί η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ναυπλιέων…έχει πιάσει δουλειά. Με μηχανήματα του Δήμου κάνει αποκατάσταση σε δρόμους μετά την κακοκαιρία στην περιοχή Αγ. Αντώνη Μαραθιά Κάντια και όπου αλλού χρειάζεται για να επανέλθουν οι δρόμοι σε κανονική λειτουργία.

Προσοχή: Τελευταία ημέρα για πληρωμή τελών κυκλοφορίας και ΕΝΦΙΑ 2018

Η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, μετά την παράταση που είχε δώσει το υπουργείο Οικονομικών, γίνεται μόνο στις εφορίες ενώ ο ΕΝΦΙΑ μπορεί να πληρωθεί και ηλεκτρονικά. Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Οικονομιών είχε δώσει παράταση ως και το τέλος Ιανουαρίου για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι ιδιοκτήτες οχημάτων λόγω των προβλημάτων που […]