20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Covid-19: Ξεπέρασαν τους 191.000 οι θάνατοι στη Βραζιλία

Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε χθες Κυριακή ότι το προηγούμενο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 18.479 κρούσματα του SARS-CoV-2, ενώ ακόμη 344 ασθενείς με τον COVID-19 υπέκυψαν.

Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στη λατινοαμερικάνικη χώρα έχει φθάσει ως αυτό το στάδιο τους 191.139 νεκρούς επί συνόλου περίπου 7,5 εκατομμυρίων μολύνσεων, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.

Η Βραζιλία κατατάσσεται δεύτερη παγκοσμίως σε αριθμό θανάτων εξαιτίας της πανδημίας, πίσω από τις ΗΠΑ, και τρίτη σε αριθμό κρουσμάτων, πίσω από τις ΗΠΑ και την Ινδία.

Περισσότερα Άρθρα

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της αδελφοποιημένης πόλης Martingas στο Δήμο Ναυπλιέων

Στην έδρα του Δήμου Ναυπλιέων βρέθηκε ο Δήμαρχος της αδελφοποιημένης πόλης Martingas,συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο και αντιπροσωπεία δύο μελών της επιτροπή αδελφοποίησης. Η αποστολή βρίσκεται από τις 27 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου στον Δήμο Ναυπλιέων. Την αντιπροσωπεία υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, μαζί με τον αντιδήμαρχο, Γιώργο Καχριμάνη, την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο σε […]

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έβγαινα στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι…Προσπαθούσα να βρω την ευτυχία αλλά δεν την έβρισκα»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης σε μία σπάνια συνέντευξή του μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές στον τρόπο ζωής του, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που δεν χάρηκε ποτέ την επιτυχία του «Ντόλτσε Βίτα». «Την ημέρα της πρεμιέρας του Ντόλτσε Βίτα είχα ένα μεγάλο χωρισμό με την κοπέλα που ήμασταν τότε. Και ήθελα να είμαι δύο μέτρα κάτω από […]