22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Θλίψη για την αναγγελία του θανάτου του ιατρού Ευθύμιου Λεωνίδα

Βαθύτατη θλίψη και οδύνη προκάλεσε η αναγγελία του θανάτου του ιατρού Ευθύμιου Λεωνίδα, στο ΔΣ και σε όλο το προσωπικό του Γ.Ν. Αργολίδας.

Υπηρέτησε στην ουρολογική κλινική στο Άργος από το 1981-2007 ως υπεύθυνος Διευθυντής της.

Εργάσθηκε σκληρά, επίμονα και δημιουργικά και επί των ημερών του η ουρολογική κλινική αναβαθμίστηκε και εδραιώθηκε ως μία σύγχρονη περιφερειακή ουρολογική κλινική.

Ως άνθρωπος διακρινόταν για το ήθος του την σεμνότητά του και την άψογη συνεργασία που είχε με όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στην Ν Μ Άργους ήταν ξεχωριστή και επιτυχημένη.

Το ΔΣ του Νοσοκομείου Αργολίδας τον ευχαριστεί για την σημαντικότατη αυτή προσφορά, η οποία επισφραγίστηκε με τη δωρεά του εξοπλισμού του ιδιωτικού του ιατρείου και των χρημάτων που δόθηκαν εις μνήμη του αντί στεφάνων υπέρ της Ουρολογικής κλινικής. Επιπροσθέτως ευχαριστεί την κόρη του, Λεωνίδα Μαρία και τον Μανωλιτζά Κωνσταντίνο για τη δωρεά μίας συσκευής BIPAP με μάσκες Medium & Large για την Καρδιολογική Κλινική της Ν.Μ. Άργους.

Η Διοικήτρια Γ.Ν. Αργολίδας

Μαρία Σαρίδη

Περισσότερα Άρθρα

Στο Ναύπλιο το 5ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου

Στο Ναύπλιο, από 27-29 Μαρτίου 2020 ,θα διεξαχθεί για 5η συνεχή χρονιά το 5ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου με Καλλιτεχνικό Διευθυντή τον καταξιωμένο σολίστ κιθάρας Αριστοτέλη Βρεττάκη. Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Ωδείο Ναυπλίου – Αγγελική Μαυρούλη, με την στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών που πραγματοποιεί την 67η διοργάνωσή του στα 7 χρόνια ύπαρξης του. Στο Φεστιβάλ […]

Η ισότητα των φύλων περνά μέσα από την εργασία, τη δικτύωση και την καινοτομία

«Στόχος της κυβέρνησης είναι η ισότητα των δύο φύλων να είναι πλήρης, όχι μόνον σε θεσμικό επίπεδο αλλά και στην καθημερινή ζωή», τόνισε η Γενική Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων κα. Μαρία Συρεγγέλα στη διαδικτυακή ημερίδα «Όταν οι γυναίκες επιχειρούν: Καινοτομία και Δικτύωση» που διοργάνωσαν σήμερα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Ινστιτούτο […]