15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Προληπτικά τεστ (rapid tests) σε υπαλλήλους του Δήμου Ερμιονίδας

Προληπτικά τεστ (rapid tests) για ανίχνευση κορονοϊού σε υπαλλήλους του Δήμου Ερμιονίδας, διενήργησαν την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου οι κινητές ομάδες Υγείας ( Κ.ΟΜ.Υ ) Αργολίδας του ΕΟΔΥ.

Η εξέταση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Δημαρχείου και στις αποθήκες του Δήμου Ερμιονίδας. Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε με την λήψη ρινικού επιχρίσματος, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργεί ο Ε.Ο.Δ.Υ. σε υπαλλήλους υπηρεσιών του δημόσιου τομέα, οι οποίοι έρχονται σε άμεση επαφή με το κοινό. Λήφθηκαν συνολικά 41 δείγματα. Όλα τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά.

Η προστασία της υγείας των εργαζόμενων στο Δήμο είναι πρώτη μας προτεραιότητα και κάνουμε ότι είναι αναγκαίο ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο την διασπορά του ιού.

Τηρούμε τα μέτρα για να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους συμπολίτες μας.

Γραφείο Δημάρχου

Περισσότερα Άρθρα

Σύλλογος Θρακών Αργολίδας: Δεν λησμονούμε τις χαμένες πατρίδες!

Η Θράκη τιμά τα 100 χρόνια από την ελευθερία της .Η 14 Μαΐου είναι η εκατοστή επέτειος από την απελευθέρωση και την ενσωμάτωση της Δυτικής Θράκης στον εθνικό κορμό της χώρας, μετά από περίπου 560 χρόνια σκλαβιάς. Οι μαρτυρίες των Παππούδων μας που υπέστησαν υποχρεωτικές και βίαιες μετακινήσεις πληθυσμών, αφήνοντας σπίτια,περιουσίες και νεκρούς στην Ανατολική […]

ΝΑΥΠΛΙΟ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Στην παράταξη μας ο Χάρης Παν. Κατερινάκος

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Χάρη Παν. Κατερινάκου, διακεκριμένου δικηγόρου και μέλους του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου. Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε: «Καλωσορίζω τον Χάρη στον συνδυασμό μας «ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ». Ο Χάρης είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, […]