18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Σε απελευθερωμένες κινήσεις και επιδιώξεις θα σε οδηγήσει αυτή η εβδομάδα. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα είσαι σε θέση να κυνηγήσεις και να διεκδικήσεις χωρίς επιφυλάξεις. Η εβδομάδα θα ενισχύσει τον δυναμισμό σου, ναι μεν θα δείξεις ιδιαίτερη εκλεκτικότητα σχετικά με το σε ποια άτομα θα μιλήσεις και θα ανοιχτείς, όμως μόλις εντοπίσεις το κατάλληλο πρόσωπο, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος περεταίρω επαφών.

Σε σχέση. Η εβδομάδα, ομαλότητα θα φέρει μέσα στη σχέση σου, κόποι και προσπάθειες θα καρποφορήσουν. Σε περίπτωση που εδώ και πολύ καιρό κυνηγάς τη δέσμευση, τώρα το ταίρι σου θα είναι σε θέση να σκεφτεί σοβαρά για το μέλλον σας, ίσως να ακουστεί κάποια ανάλογη πρόταση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας σοβαρές συζητήσεις θα γίνουν μεταξύ σας, αν αυτή τη στιγμή είστε τσακωμένοι, θα υπάρξουν αναθεωρήσεις, θα ακουστούν συγγνώμες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Ευδιαθεσία και ελκυστικότητα θα σου φέρει η εβδομάδα, η ανάγκη σου να διεκδικήσεις και να κερδίσεις θα σε οδηγήσει σε τολμηρές προσεγγίσεις. Θετικά ανοίγματα είναι πολύ πιθανόν να ανοίξουν έναν καινούργιο κύκλο αγάπης στη ζωή σου. Εσύ που θέλεις να στρώσεις την προσωπική σου ζωή σου και να σταθεροποιήσεις ταίρι στο πλάι σου τα συμβάντα θα σου δώσουν το κατάλληλο έναυσμα.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να βγάλεις τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σου, αυτή τη φορά δεν θα γίνεις θύμα εντάσεων και εγωισμών. Η εβδομάδα, θα σε αποτρέψει από υπερβολές, θα καταφέρεις να οριοθετήσεις την παρορμητικότητα σου. Προτάσεις ανανέωσης θα γίνουν από την πλευρά σου, θα έχεις έντονη την ανάγκη να ξεφύγεις από καταστάσεις ρουτίνας. Προχώρα σε αποφασιστικές κινήσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, το ταίρι σου θα έχει συγκαταβατική διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Δε θα θελήσεις να θέσεις περιορισμούς σε αυτά που θα νιώσεις, αφήνεις στην άκρη τη διστακτικότητα. Θα βρεις τη δύναμη να προσεγγίσεις και να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις την αλλαγή και την περιπέτεια, επιθυμία σου θα είναι να ζήσεις ένα ευχάριστο παρόν. Κομψή και προσεγμένη θα είναι τόσο η εμφάνιση σου όσο και η στάση σου, στις προτάσεις σου δε θα λάβεις απόρριψη.

Σε σχέση. Συναισθηματικό βάθος, πάθος, και έντονος αισθησιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Θα σοβαρέψει τη στάση σου απέναντι στο ταίρι σου, η συγκαταβατικότητα σου θα βοηθήσει στο να υπάρξει ήρεμο και ισορροπημένο κλίμα μεταξύ σας. Σε περίπτωση που να υπάρξει ένα είδος συναισθηματικών εκρήξεων, η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε και να υποσχεθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η επιθυμία σου θα είναι να δώσεις άμεση εξέλιξη στις στάσιμες καταστάσεις. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, τολμηρές οι διαθέσεις σου, θα είσαι σε θέση να ολοκληρώσεις αυτό που έμεινε στη μέση με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε στενές και συστηματικές επαφές με πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις. Θα ετοιμάζεσαι για προσωπικό ραντεβού μελλοντικών προδιαγραφών.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να απολαύσεις τα θετικά της σχέσης σου, αμοιβαία έλξη θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Απέφυγε όσο μπορείς τις απαιτήσεις και τις πιέσεις, εστίασε στα ξεκαθαρίσματα και στη συνεννόηση. Οι συζητήσεις σου θα έχουν ομαλή εξέλιξη, θα απουσιάσει η αδιαλλαξία, οι αντιδράσεις δε θα είναι πεισματικές.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Θα αναζητήσεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο σοβαρό και εμπιστεύσιμο. Στόχος σου θα είναι να δημιουργήσεις σοβαρές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή, βασικό σου μέλημα θα είναι ο σταθερός δεσμός. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείς με πρόσωπο ανάλογο των προτιμήσεων σου. Μέσα στην εβδομάδα σε οικείο και φιλικό περιβάλλον θα σου συστήσουν ένα αξιόλογο άτομο που θα αξίζει το ενδιαφέρον σου.

Σε σχέση. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να βάλεις στόχο τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς, να πατήσεις σε μια γερή βάση που να μπορεί να σου προσφέρει ασφάλεια και τακτοποιημένο μέλλον. Το ταίρι σου θα εκτιμήσει τα αισθήματα σου, θα ανταποδώσει την αγάπη που θα του δείξεις, θα καταφέρεις να στρώσεις έδαφος για επίσημες υποσχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Μήπως θέλεις να ερωτευτείς φίλε μου Παρθένε; Η εβδομάδα θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σου, και θα φέρει δίπλα σου το κατάλληλο πρόσωπο. Επιπλέον, θα σε κάνει να τολμήσεις και να τα παίξεις όλα για όλα. Ξεκινάς νέα σχέση με τις καλύτερες προδιαγραφές. Αν κινηθείς μέσα στα όρια του πραγματικού και όχι του φανταστικού, αν δεν αφήσεις τον ρομαντισμό σου να σε οδηγήσει σε υπερβολικές εξιδανικεύσεις, τότε όλα θα πάνε μια χαρά!

Σε σχέση. Στην έλξη θα επικεντρωθείς, το μόνο που θα επιθυμείς θα είναι ρομαντικές στιγμές χημείας και αγάπης. Ήρεμη θα είναι η στάση σου, τρυφερή η συμπεριφορά σου, θα απολαύσεις με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο την ασφάλεια του σταθερού δεσμού. Σε περίπτωση που το ταίρι σου θελήσει ένταση εσύ δε θα παρασυρθείς, ότι και να κάνει, ότι και να πει, θα βρεις τον διπλωματικό τρόπο να στρώσεις την κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Κοινωνική θα είναι η στάση σου, θα περικυκλωθείς από καινούργια πρόσωπα. Η στάση σου θα είναι θερμή και αυθόρμητη, θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς και να απλώσεις τα πλοκάμια σου. Θα την κάνεις τη νέα γνωριμία, θα το γνωρίσεις το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς. Οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές, η κατάληξη θα βρίσκεται στο δικό σου χέρι.

Σε σχέση. Θα σε χαλαρώσει και θα σε ηρεμήσει η εβδομάδα αυτή, θα αναζητήσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα την έχεις. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ανοίξεις ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου, θα περάσεις σε αναλυτικές εξηγήσεις, η διαλλακτική σου στάση θα οδηγήσει σε θερμά και δημιουργικά ξεκαθαρίσματα. Δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες περί δέσμευσης ή συγκατοίκησης, ένα συγκεκριμένο και ευχάριστο γεγονός θα ενδυναμώσει τα αισθήματα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Θα ανανεωθείς φιλέ μου Σκορπιέ, οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα σου φέρουν άνοιγμα για καινούργιες διεκδικήσεις. Θα νιώσεις τη δύναμη να κυνηγήσεις, θα πολιορκήσεις, και θα κερδίσεις το αποκλειστικό ενδιαφέρον ενός γοητευτικού προσώπου. Ο τρόπος που θα χειριστείς την καινούργια σου γνωριμία θα φέρει κατάληξη σταθερού δεσμού. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με νέα προοπτική.

Σε σχέση. Θα τις ξεχάσεις τις κακές στιγμές, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από εσωτερικούς αρνητισμούς, θα βγάλει στην επιφάνεια την αποφασιστική ίσως και παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σου. Έντονος αισθησιασμός θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, στόχο θα έχετε να βγείτε εκτός ρουτίνας. Συνειδητά θα αποφύγεις τις εντάσεις, θα κατάφερες να ηρεμήσεις και να ισορροπήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα κάνει ελκυστική και προσιτή τη στάση σου. Οι επιθυμίες σου θα σου δώσει μια δυναμική ώθηση με αποτέλεσμα να είσαι σε θέση να προσεγγίσεις, να προσπαθήσεις, και να επιτύχεις. Εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, θα βρεις το πρόσωπο που θα σε εξιτάρει, θα αναζητήσεις ένταση και περιπέτεια. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με μελλοντικό θερμό ραντεβού, θα είναι στο χέρι σου αν θα υπάρξει κατάληξη δεσμού.

Σε σχέση. Το πάθος ίσως να πυροδοτήσει την καχυποψία σου. Προσπάθησε να περιορίσεις τάσεις κτητικότητας και ζήλειας, ενδέχεται να βλέπεις πράγματα που δεν υπάρχουν. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να πέσεις στην παγίδα παρεξηγήσεων, θα ερμηνεύσεις λάθος κάποιες κινήσεις που θα κάνει το ταίρι σχετικά με πρόσωπο αντίθετου φύλου. Φεύγουν τα προβληματάκια, συνεννόηση θα υπάρξει στις επαφές με το ταίρι σου, βρίσκετε λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Θα το ανανεώσεις το στυλ σου, η επιθυμία σου για νέα γνωριμία θα σε ωθήσει στο να επιμεληθείς την εμφάνιση σου, η εβδομάδα δεν θα αφήσει την εικόνα σου να περάσει απαρατήρητη. Θα το τσακώσεις το επίμονο βλέμμα να σε κοιτάζει και θα είναι από πρόσωπο που δεν θα στοχεύει σε μια απλή περιστασιακή περιπέτεια. Αυτό το άτομο από την αρχή θα σου δείξει με τον δικό του τρόπο, πως θέλει κάτι όμορφο και ουσιαστικό μαζί σου.

Σε σχέση. Μέσα στο εξαήμερο θα τονωθούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Προμηνύεται μια ξέγνοιαστη και αισθησιακή εβδομάδα, στις επαφές σας θα υπάρξει ηρεμία και αρμονία. Η εβδομάδα θα ανανεώσει αισθήματα και βλέψεις, οι μεταξύ σας εκδηλώσεις και εξομολογήσεις θα σας ωθήσουν στο να ξεκινήσετε κοινά σχέδια και μελλοντικούς προγραμματισμούς. Προετοιμάσου θα υπάρξουν εξελίξεις, δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση δέσμευσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Φίλε μου Υδροχόε μήπως ο χωρισμός με το ταίρι σου προκλήθηκε από δικό σου λάθος; Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα σου δώσουν την ευκαιρία να αλλάξεις την αρνητική κατάσταση και να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρώην ταίρι σου. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάτι το αξιόλογο στο παρελθόν σου, η εβδομάδα θα σου δώσει το έναυσμα να στοχεύσεις σε καινούργιο άτομο.

Σε σχέση. Θα νιώσεις ασφάλεια δίπλα στο ταίρι σου, θα υπάρξει αμοιβαία εμπιστοσύνη. Μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να γίνει μια καθοριστική και σοβαρή κουβέντα μεταξύ σας σχετικά με την πορεία του δεσμού σας και το μέλλον σας. Η στάση σου δε θα είναι αντιδραστική, θα καταφέρεις να συνεννοηθείς, ανοιχτά θα μιλήσετε για τις κοινές σας επιθυμίες.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα τονώσει τη διαίσθηση σου, θα κινηθείς ενστικτωδώς και θα κερδίσεις. Και σε ζητήματα επανασύνδεσης και σε ενδεχόμενα νέας γνωριμίας θα είσαι σε θέση να πάρεις σωστές αποφάσεις, όποια κι αν είναι η επιλογή σου θα σε βγάλει σε καλό. Εσύ που αναζητάς σταθερό ταίρι που να μπορεί να σου προσφέρει άνοιγμα για μέλλον θα έχεις την κατάλληλη ευκαιρία, αξιοποίησε με αμεσότητα τα συμβάντα.

Σε σχέση. Αρμονία και ηρεμία θα επιτύχεις μέσα στη σχέση σου, η αυτοσυγκράτηση σου θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τον έλεγχο. Ήρεμες θα είναι οι αντιδράσεις σου, θα κινηθείς με σταθερότητα και ειλικρίνεια. Στο κλείσιμο της εβδομάδας οι υποσχέσεις που θα λάβεις ίσως να σε βάλουν σε σκέψεις δέσμευσης. Επιθυμία και ανάγκη σου θα είναι να κατοχυρώσεις δίπλα σου το ταίρι σου.

Πηγή: myastro.gr

Περισσότερα Άρθρα

Υπερήλικας τραυμάτισε με φλόμπερ την νύφη του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του

Υπερήλικας πυροβόλησε και τραυμάτισε τη νύφη του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Το αιματηρό οικογενειακό επεισόδιο διαδραματίστηκε το πρωί σε χωριό του δήμου Σιντικής, στις Σέρρες. Υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο 91 ετών δράστης και μετέπειτα αυτόχειρας άνοιξε πυρ με κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, εναντίον της 62χρονης νύφης του, μέσα στο σπίτι […]

«Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ»: Ψήφισμα για τον θάνατο της Κωστούλας Κουρή – Παράσχου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» εκφράζει την βαθιά λύπη του για την απώλεια της Κωστούλας Κουρή – Παράσχου. Η Κωστούλα Κουρή – Παράσχου και ο αείμνηστος σύζυγός της Νάσος Κουρής υπήρξαν μεγάλοι δωρητές του Συλλόγου μετά την απώλεια του 24χρονου υιού τους, ποιητή και λογοτέχνη, Βασίλη Κουρή. Τιμώντας την μνήμη της, […]