17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Tα φετινά Χριστούγεννα προτεραιότητα είναι η υγεία, λέει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Ναυπλιέων, φέτος, στήθηκε και φωταγωγήθηκε στο προαύλιο του νοσοκομείου Ναυπλίου. Για διττό συμβολισμό κάνει λόγο ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος, μιλώντας στον Αθήνα 9.84.

«Προχωρήσαμε σε αυτήν την κίνηση και στήσαμε φέτος το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, αντί στη πλατεία, στο Νοσοκομείο της πόλης μας, θέλοντας να στείλουμε ένα διπλό μήνυμα» αναφέρει ο κ. Κωστούρος.

«Πρώτον ότι τα φετινά Χριστούγεννα προτεραιότητα είναι η υγεία. Όλοι επιθυμούμε να περάσουμε καλά να αγκαλιαστούμε μεταξύ μας, να βρεθούμε με την ευρύτερη οικογένεια και φίλους ωστόσο πρέπει να καταλάβουμε ότι φέτος είναι διαφορετικά. Θέλουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια των πολιτών να παραμείνουν υπεύθυνοι.

Το δεύτερο μήνυμα αφορά στο ιατρικό, νοσηλευτικό και πολιτικό προσωπικό των νοσοκομείων της χώρας. Να ευχαριστήσουμε και να τιμήσουμε αυτούς τους ανθρώπους, για την δουλειά και τον αγώνα που κάνουν. Ο δικός τους αγώνας, αυτήν την δύσκολη περίοδο, είναι που καλύπτει και τις όποιες ελλείψεις προσωπικού, υποδομών και αδυναμίες του συστήματος υγείας. Αυτοί οι άνθρωποι έπεσαν ξαφνικά στον ωκεανό και κολυμπάνε καθημερινά και αδιαμαρτύρητα».

Ο κ. Κωστούρος αναφέρθηκε και στην εθελοντική προσφορά της αγροτικού γιατρού της Αγίας Τριάδας και πρώην δημάρχου Μιδέας, Κανέλας Τζιάρου, οποία μετέβη στο Νοσοκομείο Δράμας εθελόντρια προκειμένου να ενισχύσει τους συναδέλφους της στη μάχη που δίνουν με τον κορ0νοϊό.

Περισσότερα Άρθρα

Ναύπλιο: Ολόκληρο μελίσσι στο μπαλκόνι

Αντιμέτωποι με ένα ολόκληρο μελίσσι ήρθαν οι ένοικοι ενός σπιτιού στο Ναύπλιο στην οδό 25ης Μαρτίου σήμερα το απόγευμα. Οι μέλισσες για άγνωστο λόγο επέλεξαν να φτιάξουν φωλιά στο μπαλκόνι του σπιτιού στη συνοικία Πρόνοια στο Ναύπλιο. Μην μπορώντας να πιστέψουν στα μάτια τους και τρομοκρατημένοι οι ένοικοι της οικίας είδαν εκατοντάδες μέλισσες να έχουν […]

Συνάντηση Σχοινοχωρίτη – Ζέρβα για το Γηροκομείο Ναυπλίου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας Πελοποννήσου και Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδος κ. Δημήτρης Σχοινοχωρίτης επισκέφθηκε σήμερα το Ίδρυμα Μαρίας Κ. Ράδου  ζητώντας να ενημερωθεί από τον πρόεδρο Χρήστο Ζέρβα για τις προκλήσεις που καλούνται να διαχειριστούν. Ο κ. Σχοινοχωρίτης, επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα συνάντησε και διεξήγε εποικοδομητικό διάλογο τόσο με τη νέα […]