18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σύμβαση για το γήπεδο Αρχαίας Επιδαύρου

Προγραμματική σύμβαση ύψους 35.000 ευρώ μεταξύ Περιφέρειας, Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και Δήμου Επιδαύρου, υπέγραψαν ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας και ο δήμαρχος Τάσος Χρόνης στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Η εν λόγω σύμβαση αφορά την προμήθεια και τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Αρχαίας Επιδαύρου.

Κατά τη συνάντηση του περιφερειάρχη με τον δήμαρχο έγινε μακρά συνομιλία σχετικά με τις ανάγκες του αργολικού αυτού δήμου και γνωστοποιήθηκε από τον περιφερειάρχη ότι άμεσα προωθούνται τα έργα βελτίωσης της πρόσβασης στον αρχαιολογικό χώρο και αναβάθμισης του λιμανιού της Αρχαίας Επιδαύρου.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος εξέφρασε ικανοποίηση για την πρόοδο των έργων βελτίωσης του οδικού δικτύου στην περιοχή του Δήμου Επιδαύρου.

Περισσότερα Άρθρα

Όταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας!

Η ποδοσφαιρική καριέρα του πρώτου Έλληνα «Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκου, ήταν σύντομη, αλλά κατά τη διάρκειά της πρόλαβε να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας και να… πανηγυρίσει γκολ εναντίον του Τριφυλλιού, χωρίς να έχει περάσει η μπάλα τη γραμμή. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι ο πρώτος Έλληνας… «Bachelor» στο reality που ήρθε εφέτος για πρώτη φορά […]