13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κόλαφος ο εισαγγελέας για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας – Το κρίσιμο 20λεπτο αδράνειας

Την ενοχή της αναισθησιολόγου που κατηγορείται για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη το Δεκέμβριο του 2015, πρότεινε ο εισαγγελέας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου.

Ο εισαγγελικός λειτουργός αντέκρουσε τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης περί αλλεργικής αντίδρασης και υποστήριξε ότι υπήρξε ένα 20λεπτο αδράνειας, κατά το οποίο η αναισθησιολόγος δεν αντελήφθη ότι το παιδί έκανε βρογχόσπασμο.

Ακόμα όμως κι όταν έγινε αντιληπτός αντιμετωπίστηκε από τη γιατρό λανθασμένα. Η διαδικασία συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων των δύο πλευρών.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Περισσότερα Άρθρα

Υποδοχή του Πρωθυπουργού στο Ναύπλιο

Το Ναύπλιο επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 21 Απριλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Αργολίδα, Αρκαδία και Μεσσηνία. Ο κύριος Μητσοτάκης αρχικά επισκέφθηκε τον χώρο όπου θα γίνει η μαρίνα Ναυπλίου, και ενημερώθηκε εκτενώς από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα και τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρο για το έργο, παρουσία του βουλευτή […]

Ποδηλατάδα Δημοτικών Σχολείων Άργους

Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων επτά δημοτικών σχολείων του Άργους μας ενημερώνουν ότι: Μία ακόμα ποδηλατική εκδρομή στο Κεφαλάρι Άργους έγινε την Κυριακή 19/5/2019 με επιτυχία μετά από συνεργασία των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων. Ευχαριστούμε θερμά για την αρωγή τους: την Τροχαία Άργους και ιδιαίτερα τον Διοικητή της κ. Γκούμα, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό παράρτημα […]