17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ξεκίνησε η διανομή της επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ στην Αργολίδα

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 14 και θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στην Αργολίδα -από την Περιφερειακή Ενότητα σε συνεργασία με τους δήμους-, η διανομή σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ ειδών παντοπωλείου, νωπών προϊόντων, ειδών βασικής υλικής συνδρομής (ΒΥΣ) και βρεφικών.

Παράλληλα σήμερα στον χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας πραγματοποιούνται από κλιμάκιο της ΚΟΜΥ Αργολίδας και test covid-19 σε οποιον το επιθυμεί.

Παρόντες στη σημερινή διαδικασία ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζος και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Πελοποννήσου Δημήτρης Σχοινοχωρίτης.

Το σύνολο των δικαιούχων στην Π.Ε. Αργολίδας ανέρχεται σε 1.579, με τον αριθμό των συνολικά ωφελουμένων να είναι 2.866.

Με σχετική ανακοίνωσή του, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος γνωστοποιεί τα δικαιολογητικά που πρέπει να φέρουν οι δικαιούχοι μαζί τους, όπως επίσης και το πρόγραμμα διανομών ανά δήμο, το οποίο είναι το εξής:

Α) ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ / ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: 482

Στον χώρο του κτηρίου της Π.Ε. Αργολίδας (παραλιακή Ναυπλίου – Νέας Κίου)

1) Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου απὀ τις 9 π.μ. – 2 μ.μ.
2) Τρίτη 15 Δεκεμβρίου από τις 9 π.μ. – 2 μ.μ.

Β) ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ / ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: 802

Στον χώρο του κτηρίου της Π.Ε. Αργολίδας (παραλιακή Ναυπλίου – Νέας Κίου)

1) Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου από τις 9 π.μ. – 2 μ.μ.
2) Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου από τις 9 π.μ. – 2 μ.μ.

Γ) ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ / ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: 115

Στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου της εκκλησίας του Αγίου Βασιλείου, στο Λυγουριό:

– Τρίτη 15 Δεκεμβρίου από τις 9 π.μ. – 2 μ.μ.

Δ) ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ / ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: 180

Στο αμαξοστάσιο του Δήμου Ερμιονίδας, στην περιοχή Αυλώνα Κρανιδίου:

– Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου από τις 9 π.μ. – 2 μ.μ.

Οι δικαιούχοι του προγράµµατος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί, µε την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας και του ΑΜΚΑ (σε επίσημο έγγραφο).

Επίσης, τα πακέτα των προϊόντων μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του ωφελούμενου, µε σφραγίδα βεβαίωσης γνησίου της υπογραφής από αρμόδια Αρχή ή φωτοαντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του ωφελούμενου ή άλλου επισήµου εγγράφου, από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.

Περισσότερα Άρθρα

Τέμπη: Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή

Επετειακή αναφορά και ενός λεπτού σιγή από τη Βουλή των Ελλήνων στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών Ενός λεπτού σιγή τήρησε σήμερα η Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων για τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, πριν από έναν χρόνο. Η επετειακή αναφορά έγινε από τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης, Α’ Αντιπρόεδρο της […]

Ο Γ. Ανδριανός σε περιοχές της Νέας Επιδαύρου που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε περιοχές της Νέας Επιδαύρου που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία. Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Επισκέφθηκα περιοχές της Νέας Επιδαύρου που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω θερμά ιδιαίτερα τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που υπό πολύ δύσκολες […]