19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Μπακέας. Και τώρα, τί;

Την ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη Ναύπλιο Πρωτεύουσα Ξανά του Παναγιώτη Αναγνωστάρα γνωστοποίησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Μπακέας.

Στην επιστολή παραίτησης του ο κ.Μπακέας αναφέρει:

 

«Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Αγαπητοί Συνάδελφοι. Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Με την παρούσα επιστολή καταθέτω δήλωση ανεξαρτητοποίησης και δηλώνω ότι πολιτικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την Δημοτική παράταξη ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ με την οποία αναδείχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές τις 26ης Μαϊου 2019 του Δήμου Ναυπλιέων.

Από εδώ και στο εξής στο Δημοτικό Συμβούλιο θα λειτουργό ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, παραμένοντας ενεργός και μάχιμος με διαρκή παρουσίασε ότι αφορά τα προβλήματα του τόπου μας .

Η συνείδηση μου και η ιδεολογία μου δεν ταυτίζονται πλέον με τον τρόπο λειτουργίας της παράταξης που έχω εκλεγεί.

Κάνω λοιπόν σαφές ότι από την θέση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου θα συνεχίσω να στηρίζω ιδέες και δράσεις προς την σωστή κατεύθυνση, να ασκώ καλοπροαίρετη κριτική, να καταθέτω προτάσεις και να προσπαθώ για το καλό του Δήμου και τα συμφέροντα των Δημοτών.

Πιστεύω ότι οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής κινούνται σε σωστό προσανατολισμό και αυτό το αναφέρω γιατί ένα μεγάλο ποσοστό των θεμάτων που έρχονται στα Δημοτικά Συμβούλια και στα Νομικά Πρόσωπα που συμμετάσχω ψηφίζω θετικά κάτι που θεωρώ σωστό ,γιατί σε όποια θέση και αν σε έχουν κατατάξει οι συνδημότες σου, πρέπει όλοι να στηρίζουμε το σωστό για το καλό του Δήμου μας.

Αυτό πράττω έτσι και αλλιώς όλα αυτά τα χρόνια που είμαι Δημοτικός Σύμβουλος.

Έτσι σήμερα ενώπιον του σώματος δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ και παραμένω στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Το τι θα πράξω στο μέλλον είναι πολύ νωρίς για να το αποφασίσω.

Είμαι πεπεισμένος ότι πράττω αυτό που η συνείδηση μου επιτάσσει.

ΜΕ ΤΙΜΗ

Δημήτριος Γ. Μπακέας 

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ναυπλιέων »

 

Περισσότερα Άρθρα

Στο Άργος ο Πάνος Σκουρλέτης

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μίλησε  στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο ‘Αργος. Η εκδήλωση έγινε στο Εργατοϋπαλληλικό κέντρο της πόλης. Στην ομιλία παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα. Νωρίτερα, ο γραμματέας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και έκανε περιοδεία στην πόλη

Ο Π.Τατούλης και η "επικεφαλής" Ντίνα Νικολάκου στην Αργολίδα

Ο Π.Τατούλης και η “επικεφαλής” Ντίνα Νικολάκου στην Αργολίδα

Ο Π.Τατούλης και η “επικεφαλής” Ντίνα Νικολάκου στην Αργολίδα Επίσκεψη στην Αργολίδα πραγματοποίησαν σήμερα ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, μαζί με την “επικεφαλής ” της παράταξης ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ντίνα Νικολάκου και τον περιφερειακό σύμβουλο Αντώνη Λυμπέρη. Οι άλλοι δυο εκλεγμένοι Β.Σιδέρης και Α.Γανώσης δεν παραβρέθηκαν λόγω άλλων υποχρεώσεων επισήμως, εκτός αν έπαιξε ρόλο η παρουσία της […]