20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 12 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Το έχετε ρίξει στη δουλειά και στις σχετικές υποχρεώσεις, καθώς θέλετε μέχρι το τέλος του έτους να έχετε κλείσει πάρα πολλές από τις εκκρεμότητές σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Η δυναμική είναι μεγάλη, άρα σχετικά εύκολα θα ξεπεράσετε αυτά που σας έχουν πικράνει να θα τα ξεχάσετε μόνιμα. Από το νέο έτος θα υπάρξουν πιο στρωτές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Την παρέα σας τη βρίσκει κάποιος άκρως ενδιαφέρουσα, ίσως και ερωτική. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έρθουν και οι πιο συγκεκριμένες προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Τα αστέρια λάμπουν για εσάς αυτήν την περίοδο. Χρειάζεται να αναπροσαρμόσετε τις σκέψεις και τις δράσεις σας για να πάρετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Είστε οι περισσότεροι μέσα σε λάθος σχέσεις και αυτό έχει αρχίσει και σας ενοχλεί στον υπέρτατο βαθμό. Ξέρετε ότι έχουν γίνει πολλά και πρέπει να λυθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Αμεση θα είναι η αντίδραση του ανθρώπου που αγαπάτε σε αυτά που θα του ζητήσετε. Μάλλον τώρα θα δείτε και το αληθινό του πρόσωπο και θα το αγαπήσετε περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Κάποιες επικοινωνιακές διαφορές που είχατε με τον αγαπημένο σας σίγουρα θα υποχωρήσουν και σε δεύτερο τόνο θα πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Τελικά οι υποσχέσεις που είχατε λάβει ήταν κούφιες και αδιέξοδες. Δεν πειράζει, σκληρό ζώδιο είστε, θα το προσπεράσετε. Το 2020 σας έχει κάνει πιο σοφούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Με τόσες αλλαγές στον αστρολογικό θόλο, εσείς θα βρεθείτε μέσα σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, που ίσως και να σας οδηγήσει σε δρόμους ενδιαφέροντες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Δεν είστε τώρα εσείς για δεσμεύσεις, καθώς έχετε τόσα άλλα τρίτα μέτωπα ανοιχτά. Μιλήστε στον άνθρωπό σας και εξηγήστε του όλες τις προθέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Η καρδιά σας έχει μείνει στα παλιά και αυτό σας κάνει να μην μπορείτε να δείτε τι άλλο καλό τρέχει μέσα στο ερωτικό σας παρόν. Δώστε σημασία στην καθημερινότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μάλλον, και για τους δικούς σας λόγους, τεμπελιάζετε μέσα στη σχέση σας. Αυτό πιθανόν και να φέρει κάποια δικαιολογημένα παράπονα από τον αγαπημένο σας.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις νέες κλίνες ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΚΑΤ

«Η πανδημία αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία να κάνουμε όσα δεν είχαμε κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Δεν εξαιρώ κανέναν από αυτή την αυτοκριτική. Να ενισχύσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, να το μετατρέψουμε σε ένα νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας, να το ενισχύσουμε σε υποδομές, να το ενισχύσουμε σε ανθρώπους. Να προσλάβουμε παραπάνω προσωπικό, να ανταμείψουμε […]

Διευθυντής Ινστιτούτου Παστέρ: Ασύμμετρη απειλή ο νέος κορωνοϊός

«Πρέπει να βρούμε μία ισορροπία μεταξύ της καθημερινότητας μας και των μέτρων που πρέπει να πάρουμε»   Ασύμμετρη απειλή, η οποία μπορεί να μην πραγματοποιηθεί ποτέ, χαρακτηρίζει τον νέο κορωνοϊό (covid19) ο διευθυντής των Εργαστηρίων Δημόσιας Υγείας του Ινστιτούτου Παστέρ Ανδρέας Μεντής, σε συνέντευξη που παραχωρεί στο Πρακτορείο Fm. Περισσότερα ερωτήματα έχουμε παρά απαντήσεις γιατί […]