17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Οι αποφάσεις που έχετε πάρει για το σύντροφό σας, και γενικότερα τη σχέση σας, θα γίνουν όλες αποδεκτές και εύκολα! Σίγουρα οι καλύτερες ημέρες είναι μπροστά σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μην ακούτε τι σας λένε για το άτομο που αγαπάτε. Ισως και τίποτα από όλα αυτά να μην είναι αλήθεια. Μέσα στο τρίτο 10ήμερο του Δεκεμβρίου θα έχετε ευχάριστα νέα του.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μέρες καλές και μέχρι να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις για το πώς θα διαχειριστείτε τα περίπλοκά σας επαγγελματικά, αλλά και τον ιδιότροπο σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μην κολλάτε σε λεπτομέρειες, και πιο συγκεκριμένα στο άτυχό σας παρελθόν. Δεν έχει καμία σημασία το τι έγινε, παρά μόνο τι μπορείτε να κάνετε από εδώ και μετά.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μη μεταφέρετε τα άγχη σας και τις ανασφάλειες για τα ερωτικά σας σε νέα άτομα, που ίσως και να μην τα ξέρετε τόσο καλά. Ισως και να χαλάτε τη γενική εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Οι σκέψεις κάποιου που κινείται μέσα στον φιλικό σας κύκλο έχουν γίνει ρομαντικές. Σε αυτό το δεύτερο 10ήμερο του μήνα θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σας εντυπωσιάσουν.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Το μυαλό σας έχει κατακλυστεί από δεκάδες σκέψεις γύρω από τα προσωπικά σας ζητήματα και όλους αυτούς τους τρίτους που έχουν εμπλακεί, χωρίς τη συναίνεσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μια μεγάλη εργασιακή σας επιτυχία και προαγωγή θα σας φέρει κοντά σε νέες γνωριμίες, όπου ένας έρωτας θα κάνει την εμφάνισή του. Προσοχή, όμως, στα κουτσομπολιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οι ματιές και τα μισόλογα που έρχονται από κάποιον γνώριμό σας μόνο σας μπερδεύουν. Ξέρετε ότι υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά χρειάζεται ακόμη χρόνος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μπορεί να έχετε αρκετές διαφωνίες με το πρόσωπο που σας αφορά, αλλά αυτό είναι και ένας πρώτος δείκτης ότι μάλλον οι έντονοί σας χαρακτήρες σάς απομακρύνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Κάποιες στιγμές χάνεστε μέσα στις σκέψεις σας, που είναι μόνο για το παρελθόν και όλα αυτά που δεν καταφέρατε τότε. Οι αλλαγές σάς πλησιάζουν και σας χαροποιούν.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Εσάς που η καρδιά σας είναι μοιρασμένη έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε. Ίσως και να μείνετε λίγο μόνοι είναι μια καλή ιδέα.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Αργολίδα: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο Σάββατο

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 4) προβλέπεται για την περιοχή την Αργολίδα καθώς και τις περιοχές της ανατολικής Κορινθίας όπως επίσης της ανατολικής Λακωνίας και της χερσονήσου του Μαλέα αύριο Σάββατο 10 Ιουλίου. Αυτό σημειώνει η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με βάση τον χάρτη επικινδυνότητας που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σήμερα […]

Ομάδα Χορού στον ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” ενημερώνει ότι ξεκινά ΤΜΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ. Η Ομάδα Χορού θα ξεκινήσει τις συναντήσεις της την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 5.00 το απόγευμα, στα γραφεία του ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» (Γούναρη 47-Άργος). Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του […]