19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ευχαριστίες του Διομήδη Άργους προς τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Ιωάννη Μαντζούνη

Στην ιδιαίτερα δύσκολη αυτή περίοδο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό είναι ευτύχημα που η προσφορά και οι αξίες που πρεσβεύει ο Διομήδης τυγχάνουν του σεβασμού και της εκτίμησης από ανθρώπους αφοσιωμένους στον αθλητισμό όπως ο Ιωάννης Μαντζούνης, Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που δηλώνει παρών στον καθημερινό αγώνα της Διοίκησης των Λύκων.

Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για την πρωτοβουλία και τις προσωπικές του ενέργειες, ώστε να ενισχυθεί ο Σύλλογος μας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Γίνεται έτσι ένας σημαντικός αρωγός στα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας, να συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε επάξια όλη την Περιφέρεια και να κάνουμε και πάλι υπερήφανους όλους με τις νέες μας επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη!

 

Περισσότερα Άρθρα

«Μαραθώνιος Ναυπλίου 2019»-Ο Πρώτος Μαραθώνιος της Άνοιξης!

  Η Ο.Ε. «Μαραθώνιος Ναυπλίου 2019 – Nafplio Marathon 2019» ανακοινώνει την επίσημη έναρξη των εγγραφών από την 1η Ιανουαρίου 2019 και καλεί όλους να πάρουν μέρος στον πρώτο Μαραθώνιο της άνοιξης τον Μαραθώνιο Ναυπλίου και να απολαύσουν έναν αγώνα που συνδυάζει τις υψηλότερες αθλητικές προδιαγραφές με μία μεγάλη με πολλές παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις […]

Επιπλέον πίστωση για την δακοκτονία θα αιτηθεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Επιπλέον πίστωση περί το 1,2 εκ. ευρώ αναμένεται να απαιτηθεί για το πρόγραμμα δακοκτονίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η διαδικασία του διαγωνισμού για το οποίο έχει ξεκινήσει ήδη. Όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας -ο οποίος προήδρευσε σήμερα σε υπηρεσιακή σύσκεψη που έγινε στην Τρίπολη σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα- η επιπλέον πίστωση θα ζητηθεί από […]