17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Λαμία: Υγειονομική βόμβα το γηροκομείο – 50 κρούσματα και επέμβαση εισαγγελέα

Συναγερμός στη Λαμία καθώς τα νέα από το γηροκομείο της πόλης είναι εξαιρετικά δυσάρεστα μετά από τα νέα μοριακά τεστ.

Το Γηροκομείο Λαμίας πριν μερικές μέρες είχε 18 κρούσματα εκ των οποίων τα 14 σε περιθαλπόμενους και σύμφωνα με το lamiareport ακόμη 35 δείγματα επέστρεψαν θετικά με αποτέλεσμα όλοι οι τρόφιμοι να έχουν μολυνθεί καθώς και έξι άτομα από το προσωπικό.

Στο σύνολο έχουμε τουλάχιστον 50 άτομα (κάποια τεστ ήταν επαναληπτικά) θετικά στην covid-19, μετατρέποντας τη δομή σε πραγματική «υγειονομική βόμβα».

Πρόκειται για τη χειρότερη δυνατή εξέλιξη και θα αναζητηθούν ευθύνες, αφού ήδη έχει επέμβει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας. Αρχικά είχε ανιχνευθεί μια μια υπάλληλος θετική και στη συνέχεια παρά το “καμπανάκι κινδύνου” έφτασαν τα 18 για να φτάσουν πλέον τα 50 σε μια κλειστή δομή όπως είναι το γηροκομείο.

Περισσότερα Άρθρα

Κλείνουν λόγω κορονοϊού τμήματα από το 4ο Δημοτικό Σχολείο και το 4ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου

Συναγερμός! Θετικός στον κορονοϊό ο Διοικητής του Γεννηματάς και 6 διοικητικοί υπάλληλοι

Αποδεκατίστηκε η Διοίκηση του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών “Γ. Γεννηματάς” από τον κορονοϊό. Θετικός ο Διοικητής του νοσοκομείου και μαζί του ακόμη 6 άτομα διοικητικοί υπάλληλοι και νοσηλευτές. Θετικά στον κορονοϊό 7 άτομα – κυρίως μέλη της Διοίκησης – του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς”. Σε συναγερμό το νοσοκομείο, ενώ είναι άγνωστο ακόμα πόσα άτομα […]

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 18 Ιουλίου

Σαν σήμερα 18 Ιουλίου συνέβησαν τα εξής: 1870: Η Α’ Βατικάνεια Σύνοδος υιοθετεί το δόγμα του Παπικού Αλάθητου. 1909: Νέες οδηγίες θεσπίζονται στις ΗΠΑ, με σκοπό τον περιορισμό του αριθμού των μεταναστών στο Ελις Αϊλαντ. 1955: Το νεορεαλιστικό δράμα του Νίκου Κούνδουρου «Μαγική Πόλη» κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους. Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Φούντας, Θανάσης Βέγγος, Μάνος […]