17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Επανάληψη Απολυμάνσεων στον Δήμο Ερμιονίδας

Ο Δήμος Ερμιονίδας, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, λαμβάνει όλα τα μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση και την μη εξάπλωση του κορωνοϊού COVID-19.

Η προάσπιση της υγείας των πολιτών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Επιδεικνύοντας υπευθυνότητα και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα εκπονήσαμε πρόγραμμα για την επανάληψη των απολυμάνσεων όλων των Δημοτικών Κτιρίων του Δήμου μας, και ήδη εκτελέσθηκε από την ανάδοχο εταιρεία η πρώτη φάση των απολυμάνσεων.

Η Δημοτική Αρχή παραμένει σε διαρκή επαγρύπνηση. Υπενθυμίζουμε στους δημότες μας ότι πρέπει να προσέχουμε και αδιαπραγμάτευτα να τηρούμε τα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού.

Γραφείο Δημάρχου

 

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 παροδικές βροχές αναμένονται μέχρι το μεσημέρι στα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας με σποραδικές καταιγίδες κυρίως πάνω από τη θάλασσα. Πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα ενδέχεται να εκδηλωθούν στα ορεινά της Κρήτης. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει καλός και διαυγής καιρός με παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από […]

Βασικές πληροφορίες για την ανακαίνιση της κατοικίας

Σήμερα όλο και περισσότερο επιλέγουμε την ολική ή μερική ανακαίνιση κατοικίας, από την αγορά ενός νέου διαμερίσματος, κυρίως λόγω του περιορισμένου οικονομικού προϋπολογισμού μας. Γιατί να προχωρήσουμε σε μία ανακαίνιση σπιτιού; Βασικός λόγος για τον οποίο πραγματοποιούμε μια ανακαίνιση σπιτιού είναι ότι βελτιώνει αισθητά τις συνθήκες διαβίωσης αλλά και την ψυχολογία μας. Είναι μια πολύ […]