18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Βοήθεια προς το συσσίτιο που οργανώνει η Ευαγγελίστρια Ναυπλίου.

Εν όψει των Χριστουγέννων ο π. Ελευθέριος Μίχος απευθύνει έκκληση για βοήθεια προς το συσσίτιο που οργανώνει η Ευαγγελίστρια Ναυπλίου.

«Σε λίγες μέρες θα εορτάσουμε την γέννηση του Χριστού. Θα πρέπει όλοι μας να δούμε και να βιώσουμε το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων.

Να ζήσουμε Χριστούγεννα με τον Χριστό.

Να αποτελέσουν για όλους μας αυτά τα Χριστούγεννα μέρες εξωστρέφειας, αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας και συνεργασίας.

Ας μην θυμηθούμε μόνο τους πιο κοντινούς συνανθρώπους μας, αλλά ας εκφράσουμε έμπρακτα τον αλτρουισμό, την ευαισθησία και την ψυχική μας ευγένεια σε κάποιους που την έχουν ανάγκη, σε κάποιους που ενώ βρίσκονται κοντά μας, εμείς αγνοούμε την ύπαρξή τους.

Αυτά τα Χριστούγεννα ,ας ακούσουμε περισσότερο τις ικεσίες των φτωχών, την αγωνία των ανέργων, την κραυγή των ξένων που έχουν βρεθεί στον τόπο μας. Ας δούμε τα δάκρυα των πονεμένων πολύτεκνων γονέων, που αυτές τις μέρες θέλουν να δώσουν κάτι περισσότερο στα παιδιά τους αλλά δεν μπορούν, των ασθενών που βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου, των γερόντων, των μοναχικών ανθρώπων, σε όλους αυτούς που καθημερινά το συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου αγκαλιάζει.

Μέσα από μια τέτοια προσέγγιση θα αισθανθούμε το πνεύμα των Χριστουγέννων να συγκλονίζει την ίδια την ζωή μας.

Ας βοηθήσουμε όσοι μπορούμε, το συσσίτιο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου δίνοντας τρόφιμα ή χρήματα.

Δώσε στις παλάμες που σου ζητούν το πρωί, γιατί το βράδυ, την ώρα της προσευχής, όλοι ζητιάνοι είμαστε.

  

Περισσότερα Άρθρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ

  1.-  Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την υπ. αριθ. 379/14-09-2019/04:00 UTC  ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΕΜΥ: Στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο συνεχίζει τουλάχιστον μέχρι  14/22 UTC Βόρειοι Βορειοανατολικοί 9 και από 14/13 UTC 8 ή 9. Στο Σαρωνικό Βόρεια του 37.40 συνεχίζει μέχρι 14/16 UTC Bόρειοι Βορειοανατολικοί 7 ή 8. Στο Σαρωνικό Νότια του 37.40 συνεχίζει τουλάχιστον μέχρι […]

Θεατρική παράσταση «Ο ΑΡΜΕΝΗΣ», σήμερα στο Άργος

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ & ΩΡΑ 9 μ.μ. στις ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ στο ΆΡΓΟΣ. Θεατρική παράσταση «Ο ΑΡΜΕΝΗΣ» ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Διοργάνωση: ΚΕΔΑΜ Η ΚΕΔΑΜ στο πλαίσιο του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ 2021 διοργανώνει θεατρική βραδιά με το έργο Ο ΑΡΜΕΝΗΣ, το οποίο είναι βασισμένο στο διήγημα της Χαράς Κοσεγιάν. Η παράσταση πραγματεύεται την γενοκτονία των Αρμενίων, ως […]