17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020 προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα Δωδεκάνησα και πιθανόν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, με σταδιακή εξασθένηση το φαινομένων μετά το μεσημέρι, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στο Βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο. Η ορατότητα τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 10 βαθμούς), 11 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 11 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 21 βαθμούς στην Κρήτη, 14 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, με εξαίρεση το Βορειοδυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και μετά το απόγευμα ισχυροί 6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και αυξημένη υγρασία τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικές ομίχλες κυρίως τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Περισσότερα Άρθρα

Δωρεάν rapid test στην Αργολίδα από 13 έως 19/2

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΔΥ ΑΠΟ 13/02/23 ΕΩΣ 19/02/23 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet. Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr […]

Αλέξανδρος Τσιλογιάννης: Μεγαλώνει το χάος στο Δήμο Επιδαύρου

  Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Επιδαύρου «Πορεία Δημιουργίας» του Αλέξανδρου Τσιλογιάννη:   Η ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ αναγκάζεται να δημοσιοποιήσει την θέση της απέναντι στα “καυτά” προβλήματα του Δήμου μας καθώς διαπιστώνεται ότι υπάρχει ακόμα ασάφεια στην στάση του δημάρχου και των παρά αυτόν συμβούλων, οπότε και η παρέμβασή μας κρίνεται αναγκαία. Θέλουμε τόσο να επικροτήσουμε σε […]