19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

«Όχι» στο άνοιγμα των σχολείων από τους λοιμωξιολόγους

Η επιτροπή λοιμωξιολόγων μετά τη σύσκεψή τους αποφάσισαν να εισηγηθούν αρνητικά για το άνοιγμα των σχολείων, σύμφωνα με το OPEN.

Το άνοιγμα των σχολείων όλα δείχνουν πως θα γίνει το 2021, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δηλώνει χθες ότι η απόφαση θα παρθεί από την εισήγηση των ειδικών.

Οι ειδικοί, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του OPEN, φέρεται να αποφάσισαν κατά πλειοψηφία να εισηγηθούν να μην ανοίξει κανένα σχολείο.

Η επιτροπή, αναμένεται να συνεδριάσει ξανά την επόμενη εβδομάδα.

Περισσότερα Άρθρα

Πάσχα με περιορισμούς – Καμία άρση μέτρων εισηγείται η επιτροπή των ειδικών

Καμία άρση μέτρων δεν θα γίνει μέχρι την Πρωτομαγιά σύμφωνα με την εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων. Αυτό σημαίνει ότι το Πάσχα θα εορταστεί με μέτρα καθώς δεν θα υπάρξει καμία άρση τους. Αφορμή για την αλλαγή στάσης των ειδικών είναι η αύξηση των περιστατικών Covid της τελευταίες ημέρες.

Πέτσας: Πιθανό να κλείσουν τα σχολεία και να παραταθεί το lockdown

Αποκαλυπτικός ο Στέλιος Πέτσας για τα σχέδια της κυβέρνησης αν δεν αποδώσουν τα νέα μέτρα για… σκληρότερο lockdown που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς! Τα δύο βασικά σενάρια και όσα τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε συνέντευξή του. “Είμαστε εδώ και αρκετές ημέρες σε πολλές περιοχές της χώρας με αυξημένα μέτρα. Παρόλα αυτά, τα κρούσματα είναι υψηλά, […]