18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Την Παρασκευή οι τελικές αποφάσεις για την άρση του lockdown

Σε τρεις ημέρες θα γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι με την παράταση ή όχι του lockdown, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες την Παρασκευή θα ανακοινωθεί ο οδικός χάρτης των επόμενων ημερών με ορίζοντα τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» ποιος θα ανακοινώσει τα νέα μέτρα, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να απευθύνει ο πρωθυπουργός νέο τηλεοπτικό μήνυμα, αφού προηγουμένως θα έχει στα χέρια του τα επικαιροποιημένα επιδημιολογικά στοιχεία που θα αποτυπώνουν την πορεία του κορονοϊού και θα έχει επεξεργαστεί τις τελικές εισηγήσεις της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Μίνι παράταση

Τα μέχρι σήμερα δεδομένα πάντως δείχνουν ότι το lockdown θα παραταθεί τουλάχιστον μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου, ενώ όπως σημείωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «τα επιδημιολογικά στοιχεία θα δείξουν πώς θα γίνει με ασφάλεια το άνοιγμα τομέων της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας».

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός: Αύξηση κρουσμάτων και θανάτων σε Βρετανία-Ελβετία-Ολλανδία

«Καλπάζει» στις ευρωπαϊκές χώρες ο κορωνοϊός. Αύξηση κρουσμάτων και θανάτων σε Βρετανία, Ελβετία και Ολλανδία. Η Βρετανία ανακοίνωσε ότι 759 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, αφού νόσησαν από τον νέο κορωνοϊό, έως χθες στις 19.00 ώρα Ελλάδας, μια αύξηση 181 θανάτων σε διάστημα 24 ωρών. Ο απολογισμός των νεκρών, που είναι αυξημένος κατά 31%, […]

“ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” – Νέος Υποψήφιος ο Πέτρος Ξηνταρόπουλος του Αθανασίου και της Αδαμαντίας

Η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”  μεγαλώνει και ισχυροποιείται! ΜΑΖΙ  ΜΑΣ και ο Πέτρος Ξηνταρόπουλος του Αθανασίου και της Αδαμαντίας Ο Πέτρος είναι γέννημα θρέμμα Άργους. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και εργάζεται στην Πυροσβεστική.  Επιπλέον προσφέρει τα τελευταία χρόνια τις υπηρεσίες του ως εθελοντής πυροσβέστης κάνοντας βάρδιες πυροπροστασίας. Εντάσσεται στην “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” με όραμα ένα καλύτερο Δήμο […]