22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σοκ στο Λουτράκι: Άνδρας επιτέθηκε με σπαθί σε αντιδήμαρχο (ηχητικό)

Ένα τρομακτικό περιστατικό συνέβη την Τρίτη στο πάρκο Μάτση Λουτρακίου, με αντιδήμαρχο να καταγγέλλει ότι δημότης του επιτέθηκε με σπαθί.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί, όταν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Παντελέου, δημοσίευσε στο Facebook ότι ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης στο πάρκο και οι εργασίες κατασκευής του ανοιχτού θεάτρου 810 θέσεων.

 

Ένας νεαρός δημότης Λουτρακίου, o οποίος εργάζεται με 8μηνη σύμβαση στο δήμο και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με άλλη παράταξη, σχολίασε κάτω από την εν λόγω ανάρτηση: Φτιάξε ένα λάκκο και μπες μέσα Κωστάκη θα φέρω το φτυάρι να σε θάψω Κωνσταντίνος Παντελέου ξέρεις ότι είναι πολύ άθλιο αυτό που συμβαίνει με το πάρκο της Δεξαμενής”.

Όπως καταγγέλλεται, έπειτα από λίγη ώρα ο εν λόγω δημότης εμφανίστηκε στο πάρκο με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του αντιδημάρχου και κινήθηκε προς το μέρος του να τον χτυπήσει. Εργάτες που βρίσκονταν εκεί, τον απώθησαν ενώ ένας φίλος του αντιδημάρχου τον έσπρωξε και τον πέταξε στο έδαφος. Όπως γράφει το loutrakiblog.gr, εκείνος, μόλις σηκώθηκε, έβγαλε ένα σπαθί που είχε κρυμμένο στο πίσω μέρος του παντελονιού του και έτρεξε προς το μέρος του αντιδημάρχου. Φώναζε μάλιστα στον αντιδήμαρχο “ξέρω που μένεις, θα έρθω να σε βρω”, εξαπολύοντας απειλές και κατά της οικογένειάς του.

Όσοι βρίσκονταν στο πάρκο τον ακινητοποίησαν και τον απώθησαν για δεύτερη φορά, ενώ ο αντιδήμαρχος Κώστας Παντελέου, σοκαρισμένος, κάλεσε την αστυνομία και υπέβαλε μήνυση. Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και με τη διαδικασία του αυτοφώρου θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κορίνθου, αφού σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του.

Ακούστε τι δήλωσε για το πρωτοφανές περιστατικό, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Κώστας Παντελέου:

 

YouTube player

Πηγή: loutrakiblog.gr

Περισσότερα Άρθρα

Εκδήλωση μνήμης από το 2ο ΓΕΛ Άργους για τη γενοκτονία των Ποντίων

Το 2ο ΓΕΛ Άργους ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο και τον πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ και  καθηγητή του σχολείου Παναγιώτη Σκούφη για την υποστήριξη που πρόσφεραν στην εκδήλωση μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων, που πραγματοποιήθηκε εχθές το πρωί στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος. Συντελεστές της εκδήλωσης: Ποντιακή λύρα & τραγούδι: Χαράλαμπος Μουρούζης Κρουστά: […]

Γενική Συνέλευση μέσα στον Οκτώβριο για το έλλειμμα 1,3 εκ. ευρώ στην “Πελοπόννησος” Α.Ε. αποφάσισε το Δ.Σ. της εταιρείας

Τη σύγκληση γενικής συνέλευσης των μετόχων της “Πελοπόννησος” Α.Ε. ενέκρινε το Δ.Σ. της εταιρείας, που συνεδρίασε το μεσημέρι σήμερα, Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα. Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας συναίνεσε στην πρόταση των -διενεργούντων τους ελέγχους τα τελευταία 6 χρόνια- ορκωτών λογιστών, οι οποίοι διαπιστώνοντας έλλειμμα 1,3 εκατομμυρίων […]