19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η αστυνομία διέλυσε «σεξ πάρτι» στις Βρυξέλλες – Συμμετείχαν διπλωμάτες και ευρωβουλευτής

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν ένα «σεξ πάρτι» με 25 συμμετέχοντες -ένας εκ των οποίων είναι βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου-, στο κέντρο της πόλης των Βρυξελλών, το βράδυ της Παρασκευής, όπως μεταδίδεται σε δημοσίευμα των The Brussels Times.

Το πάρτι πραγματοποιήθηκε σε ένα διαμέρισμα στην οδό Rue des Pierres, στο κέντρο των Βρυξελλών, όπως η εισαγγελία επιβεβαίωσε στην εφημερίδα Het Nieuwsblad.

Στους 25 παρευρισκόμενους, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν άνδρες, επιβλήθηκαν πρόστιμα, καθώς παραβίασαν τα μέτρα για τον Covid-19, ανέφερε πηγή στο Het Laatste Nieuws.

Πολλοί διπλωμάτες και ένα μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ήταν παρόντες. Ο ευρωβουλευτής φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη και ανακρίθηκε από την αστυνομία, αναφέρει η εφημερίδα La Dernière Heure.

Επιπλέον οι αξιωματικοί βρήκαν και ναρκωτικά στο σημείο.

Πηγή: The Brussels Times

Περισσότερα Άρθρα

Η Φρεγάτα “Ύδρα” και το αρματαγωγό “Λέσβος” του Πολεμικού Ναυτικού στο Ναύπλιο

Δύο πλοία του Πολεμικού Ναυτικού στα πλαίσια εκπαιδευτικής δράσης της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων βρίσκονται σήμερα Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 στην πόλη του Ναυπλίου. Πρόκειται για το αρματαγωγό Λέσβος (L176) και τη φρεγάτα Ύδρα (F 452) που κατέπλευσαν νωρίς το πρωί και βρίσκονται αρόδο ανοιχτά του Ναυπλίου. Οι δόκιμοι αξιωματικοί επισκέφτηκαν την πόλη και τα αξιοθέατα […]

Αμαλιάδα: Μία νεκρή και ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Τραγικό απολογισμό είχε το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε μετά τη 01:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην οδό Αντωνίου Πετραλιά, στην είσοδο της Αμαλιάδας. Η 24χρονη συνεπιβάτης της μεγάλου κυβισμού μηχανής έχασε ακαριαία τη ζωή της. Την ίδια ώρα ο 30χρονος ξάδελφός της και οδηγός της μηχανής δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς φέρει […]