17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η πρώτη εικόνα του Grosjean από το νοσοκομείο

Χαμογελαστός και ευδιάθετος είναι ο Γάλλος οδηγός της Haas. Ο 34χρονος παραμένει στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη εγκαύματα στα χέρια μετά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε στην πίστα του Sakhir, στο πλαίσιο του Grand Prix του Μπαχρέιν.

Ο Romain Grosjean θέλησε να στείλει ένα μήνυμα μέσω βίντεο στα social media, ευχαριστώντας τους φίλους της F1 για το ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή τους. Στα χέρια του έχουν τοποθετηθεί ειδικοί νάρθηκες, ωστόσο η ζημιά δεν είναι σοβαρή.

Επίσης ο Γάλλος εξήρε τη λειτουργία του συστήματος προστασίας του κεφαλιού του πιλότου, το γνωστό Halo. Χωρίς αυτό δεν θα μπορούσε να μας μιλάει τώρα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Τέλος, ευχαρίστησε τους πάντες στην πίστα για την άμεση επέμβαση, καθώς και τους γιατρούς στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας» σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο “Του κρασιού τα παραμύθια”.

Θα αναγνωστούν από τα ”Παιδιά του Καββαδία” σατυρικά ποιήματα του Γιάννη Σαρρή (Δραγώνα), εμπνευσμένα από παλιές Λυγουριάτικες κρασοϊστορίες, ενώ στο πάλκο, η πολυμελής μουσική παρέα του Μιχάλη Παγίδα θα μας ταξιδέψει με κρασοτράγουδα, συνοδεία μπεκρή μεζέ και γευστικού κρασιού από το Οινοποιείο Κορωνιώτη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, στον αύλειο χώρο […]

Rapid test την Παρασκευή στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Άργους

Rapid test την Παρασκευή στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Άργους Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Παρασκευή 19/02/21 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Άργους και θα πραγματοποιήσει ελέγχους για SARS COVID19 – σε όσους επιθυμούν, με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης Rapid test από τις 09:00 το πρωί έως και […]