18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Νέο…χαλί ετοιμάζεται για το γήπεδο της Νέας Κίου

Έτοιμο για δημοπράτηση είναι το νέο Γήπεδο της Νέας Κίου στην Αργολίδα με σύστημα υβριδικού χλοοτάπητα που χρησιμοποιείται παγκοσμίως για αγώνες υψηλού επιπέδου με πολύωρη χρήση.

Περίπου 20 εκατομμύρια συνθετικές ίνες υψηλής ποιότητας και απόδοσης, καρφωμένες μέσα στο υπόστρωμα, παρέχουν μεγάλη ενίσχυση στον φυσικό χλοοτάπητα, ώστε το γήπεδο να έχει την μέγιστη απόδοση για μεγάλο χρονικό διάστημα έως και 15 χρόνια χρήσης.

Επίσης θα ολοκληρωθεί η αποπεράτωση του γηπέδου της Δαλαμανάρας του Δήμου Άργους –Μυκηνών όπου θα διευκολύνει πολλά Αθλητικά σωματεία και θα αποσυμπιέσει τις υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας για Προπονήσεις & Αγώνες.

Μετά από διεκδικήσεις της Δημοτικής Αρχής του Δημήτρη Καμπόσου και των Συνεργατών του ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV, της Πράξης: «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Άργους -Μυκηνών (Ν. Αργολίδας)» συνολικού προϋπολογισμού 728.067,38 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Άργους -Μυκηνών (Ν. Αργολίδας), η οποία αφορά τα γήπεδα Νέας Κίου και Δαλαμανάρας.

Αναλυτικά:

Η Πράξη αποτελείται από το εξής ένα υποέργο:

Υποέργο 1: «Ανακατασκευή γηπέδου Νέας Κίου με υβριδικό χλοοτάπητα του Δήμου Άργους -Μυκηνών (Ν. Αργολίδας)» προϋπολογισμού 529.282,53 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Άργους -Μυκηνών (Ν. Αργολίδας).

Υποέργο 2: «Αποπεράτωση γηπέδου Δαλαμανάρας του Δήμου Άργους -Μυκηνών (Ν. Αργολίδας)» προϋπολογισμού 198.784,85 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Άργους -Μυκηνών (Ν. Αργολίδας).

Η χρηματοδότηση της ανωτέρω Πράξης επιμερίζεται ως ακολούθως:
ΠΔΕ ΥΠ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΑΕ 600.000,00 €
ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΔΗΜΟΥ 128.067,38 €
ΣΥΝΟΛΟ 728.067,38 €

Περισσότερα Άρθρα

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας: Αναβολή των εκλογών ανάδειξης Προέδρου για τις 17 Σεπτεμβρίου

Η χώρα μας ζει μια βιβλική καταστροφή από την κακοκαιρία.  Η Θεσσαλία έχει κυριολεκτικά ισοπεδωθεί, με ανθρώπινες απώλειες, άγνωστο αριθμό αγνοουμένων και εγκλωβισμένους, με ανυπολόγιστες καταστροφές σε κατοικίες, εγκαταστάσεις, κρίσιμες υποδομές, και δίκτυα και τραγικές συνέπειες στην τοπική οικονομία, σε επιχειρήσεις, κτηνοτροφική καιγεωργική παραγωγή. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τους συνανθρώπους μας που έχασαν […]

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: «Προβλήματα στη λειτουργία των Παιδιατρικών Τμημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας»

Επίκαιρη ερώτηση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη λειτουργία τους τα παιδιατρικά τμήματα των Νοσηλευτικών Μονάδων Άργους και Ναυπλίου λόγω έλλειψης παιδιάτρων, κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Αργολίδας, Ανδρέας Πουλάς προς τον Υπουργό Υγείας. Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης:  ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Αθήνα, 16 Μαϊου 2022 Προς τον Υπουργό Υγείας  κ. Α. Πλεύρη […]