19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Γυναίκα 102 ετών νίκησε τον κορονοϊό

Η μεγαλύτερη σε ηλικία ασθενής από κορονοϊό στην Ελλάδα πήρε εξιτήριο

Η κυρία Αλεξάνδρα είναι 102 ετών και όπως όλα δείχνουν είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία ασθενής κορονοϊό στην Ελλάδα. Νοσηλεύτηκε και κατάφερε να νικήσει τη νόσο.

Όπως μετέδωσε το Open TV και η η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη, η κυρία Αλεξάνδρα είχε μεταφερθεί στις 5 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο της Κέρκυρας από το γηροκομείο των Ιωαννίνων όπου, και οι 56 ηλικιωμένοι που διέμεναν εκεί, βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Και, όπως μαθαίνουμε, πήρε εξιτήριο στις 25 του μήνα έχοντας πια το πολυπόθητο αρνητικό τεστ. Δεν νοσηλεύτηκε στην Εντατική, αλλά στη Μονάδα Λοιμώξεων με πυρετό ακόμη και 39.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν από το ίδιο γηροκομείο συνολικά πέντε ηλικιωμένοι, μαζί με την κυρία Αλεξάνδρα τρεις έχουν πάρει εξιτήριο, μία παραμένει νοσηλευόμενη και δυστυχώς μία ηλικιωμένη δεν τα κατάφερε.

 

Περισσότερα Άρθρα

Έργα θρησκευτικής μουσικής απόψε στο Ναύπλιο

«Από τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στα Άγια Πάθη του Ιησού», σήμερα Μεγάλη Τετάρτη στις 21:00 στον Ιερό Ναός Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης-Νέου Βυζαντίου Ναυπλίου (μετά το πέρας της Ακολουθίας). To Mεικτό Πολυφωνικό Σχήμα της χορωδίας του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ, η Νεανική Χορωδία του ΔΟΠΠΑΤ, το γυναικείο φωνητικό σύνολο Ναυπλίου « ΣΥΜΦΩΝΙΑ» και η Παιδική Χορωδία Ναυπλίου « Tamperamento» […]

Συστηματικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα για τις άσκοπες μετακινήσεις

Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για τις άσκοπες μετακινήσεις. Σήμερα από 06:00 έως 15:00 ώρα, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια (665) παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα, ως ακολούθως: (238) στην Αττική, (78) στη Θεσσαλονίκη, (54) στα Ιόνια Νησιά, (51) στην Κεντρική Μακεδονία, (50) […]