15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Χρηματική ενίσχυση στο Δήμο Επιδαύρου για τον απομακρυσμένο έλεγχο διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης

“Μια ακόμα μεγάλη ένταξη 3.000.000 € υπογράφηκε σήμερα από το Δήμο Επιδαύρου, για τον απομακρυσμένο έλεγχο διαρροών εσωτερικών και εξωτερικών δικτύων ύδρευσης.

Στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης υπογράφηκε και εντάχθηκε σήμερα το μεγάλο αυτό έργο, από τον υπουργό κ. Θεοδωρικάκο. 

Μια μελέτη που κόπιασε ιδιαίτερα ο τότε μηχανικός – ειδικός συνεργάτης- Νίκος Κοτσιονόπουλος για να την φέρει σε πέρας και να την καταθέσει εμπρόθεσμα. 

Την αναζητήσαμε από την αρχή της θητείας μας, διότι είχε κάπου “ξεμείνει ” και με την μεγάλη βοήθεια του κ. Κοτσιονόπουλου, μπορέσαμε να την ανασύρουμε και να την τρέξουμε!

Ο υπουργός, οι συνεργάτες του και οι δικοί μας συνεργάτες έκαναν πράξη την ένταξη του.

Ο Γιώργος Παύλου και η ομάδα του εδώ και ένα χρόνο έχουν κάνει τα πάντα για να αλλάξει εικόνα η επιχείρηση. Πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και στην δημοτική πολιτική για εξυγίανση του νομικού προσώπου, προχωράν και προχωράμε για να κάνουμε εύκολη τη ζωή των συμπολιτών μας με ποιοτικές υπηρεσίες, διαφάνεια και έλεγχο των χρημάτων των πολιτών!

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι συνέβαλαν και σε αυτή την επιτυχία.”

 

Τάσος Χρόνης

Δήμαρχος Επιδαύρου

 

Περισσότερα Άρθρα

Κυρ. Μητσοτάκης: Στις εκλογές της 21ης Μαΐου δεν χωρούν άσφαιρα μηνύματα διαμαρτυρίας

«Έχουμε κάνει πολλές συγκεντρώσεις σε αυτή την αίθουσα, αυτή όμως είναι μακράν η μεγαλύτερη. Τα Γιάννενα, η Ήπειρος, στέλνουν σήμερα το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας. Από αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπώ, υψώνεται το κύμα της νίκης, το κύμα που στις 21 Μαίου θα φέρει μία νέα αυτοδύναμη κυβέρνηση για να πάμε την […]

Επίσκεψη κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Μεσσηνίας

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, κλιμάκια με επικεφαλής την πρώην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, υποψήφια Βουλευτή Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Νίκη Κεραμέως, τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών για θέματα αυτοδιοίκησης και υποψήφιο Βουλευτή Ανατολικής Αττικής κ. Στέλιο Πέτσα, την Ευρωβουλευτή Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου και τον […]