13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Είστε μακριά από μια επανασύνδεση. Οι απαιτήσεις σας έχουν αλλάξει και το αιτούμενό σας πλέον είναι να μπορέσετε να βρείτε ρυθμούς σε οικογένεια και εργασία.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μπορείτε να είστε μόνοι σας και χωρίς να αισθάνεστε μοναχικότητα. Το σύμπαν δίνει πολλές ευκαιρίες σε όλα τα γήινα ζώδια για να αλλάξουν την καθημερινότητά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οι ερωτήσεις που έρχονται από τον άνθρωπό σας, σας έχουν βάλει σε πιο βαθιές σκέψεις. Πάντως και οι αδέσμευτοι – χωρισμένοι θα έχουν προκλήσεις που θα τους γοητεύσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Εχετε καταλάβει ότι κάποιος πρώην σύντροφός σας έχει βάλει σκοπό του να σας ξανακερδίσει. Σκεφτείτε, και στον δικό σας χρόνο απλά δώστε τις απαντήσεις σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μπορεί να έχετε περάσει αρκετές δυσκολίες στο παρελθόν, αλλά το μόνο καλό είναι ότι τώρα είστε στην πιο ώριμη φάση της ζωής σας, που μπορείτε να κάνετε σωστές επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Αφήστε όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν να λήξουν μέσα από την καρδιά σας. Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να δείτε με προσοχή τα οικονομικά και τα οικογενειακά σας θέματα.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Οι σκέψεις που τρέχουν αυτό το διάστημα μέσα στο μυαλό σας είναι γύρω από μια επανασύνδεση, που ακόμη δεν έχουν βρεθεί όμως και οι κατάλληλες συνθήκες για να εξελιχθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Θα είστε πιο καλά από το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς τώρα μπορείτε να δείτε και πιο καθαρά τι θέλετε εσείς και τι τελικά το συντροφικό σας έτερο μπορεί να σας προσφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Ολα αυτά που σας έχει υποσχεθεί ο αγαπημένος σας από τα μέσα του νέου μήνα θα αρχίσουν να γίνονται και πραγματικότητα. Να ξέρετε ότι και τα οικονομικά σας θα ανέλθουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μην ελπίζετε σε κάτι καλύτερο αυτές τις ημέρες μέσα στο δεσμό σας, αν πρώτα εσείς δεν κάνετε κάποια κίνηση. Το ταίρι σας σίγουρα κάτι περισσότερο περιμένει από εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μην ανακοινώνετε καταστάσεις που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση σε τρίτους. Μπορεί να εκθέσετε άθελά σας το ταίρι σας και αυτούς που σας αγαπούν.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Στον αισθηματικό σας τομέα έχετε κάνει σημαντικά βήματα και μάλλον τώρα καλό θα ήταν να αφήσετε τα παλιά να λήξουν και να κάνετε μια νέα αρχή με το άτομο που αγαπάτε.

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Ναυπλιέων: Σημαιοστολίζουμε τον Δήμο μας

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ, με αφορμή τον εορτασμό για τα Διακόσια Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, την ερχόμενη εβδομάδα θα αναρτήσουν σημαίαμε πρόσωπα και θεματικές της Ελληνικής Επανάστασης, σε όλα τα δημοτικά κτίρια και υπηρεσίες. Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση που τιμά την τόλμη των ηρώων του κράτους, στο παρελθόν, στο παρόν και […]

Δίκη Κοιλάδας: Άλλαξε την κατάθεσή της η αδελφή της χήρας

Στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου συνεχίστηκε σήμερα με την εξέταση της αδελφής της κατηγορούμενης -χήρας της Κοιλάδας- η δίκη για τον θάνατο του καπετάνιου, Θανάση Λάμπρου. Τι είχε καταθέσει η αδελφή της στις 23 Ιουλίου 2015 Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό οι γονείς και η αδελφή της κατηγορούμενης δεν είχαν εξεταστεί. Ακόμη, η κατάθεση της […]