36 °C Argos, GR
18 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Είστε μακριά από μια επανασύνδεση. Οι απαιτήσεις σας έχουν αλλάξει και το αιτούμενό σας πλέον είναι να μπορέσετε να βρείτε ρυθμούς σε οικογένεια και εργασία.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μπορείτε να είστε μόνοι σας και χωρίς να αισθάνεστε μοναχικότητα. Το σύμπαν δίνει πολλές ευκαιρίες σε όλα τα γήινα ζώδια για να αλλάξουν την καθημερινότητά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οι ερωτήσεις που έρχονται από τον άνθρωπό σας, σας έχουν βάλει σε πιο βαθιές σκέψεις. Πάντως και οι αδέσμευτοι – χωρισμένοι θα έχουν προκλήσεις που θα τους γοητεύσουν.

[hfe_template id='397365']
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Εχετε καταλάβει ότι κάποιος πρώην σύντροφός σας έχει βάλει σκοπό του να σας ξανακερδίσει. Σκεφτείτε, και στον δικό σας χρόνο απλά δώστε τις απαντήσεις σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μπορεί να έχετε περάσει αρκετές δυσκολίες στο παρελθόν, αλλά το μόνο καλό είναι ότι τώρα είστε στην πιο ώριμη φάση της ζωής σας, που μπορείτε να κάνετε σωστές επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Αφήστε όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν να λήξουν μέσα από την καρδιά σας. Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να δείτε με προσοχή τα οικονομικά και τα οικογενειακά σας θέματα.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Οι σκέψεις που τρέχουν αυτό το διάστημα μέσα στο μυαλό σας είναι γύρω από μια επανασύνδεση, που ακόμη δεν έχουν βρεθεί όμως και οι κατάλληλες συνθήκες για να εξελιχθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Θα είστε πιο καλά από το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς τώρα μπορείτε να δείτε και πιο καθαρά τι θέλετε εσείς και τι τελικά το συντροφικό σας έτερο μπορεί να σας προσφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Ολα αυτά που σας έχει υποσχεθεί ο αγαπημένος σας από τα μέσα του νέου μήνα θα αρχίσουν να γίνονται και πραγματικότητα. Να ξέρετε ότι και τα οικονομικά σας θα ανέλθουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μην ελπίζετε σε κάτι καλύτερο αυτές τις ημέρες μέσα στο δεσμό σας, αν πρώτα εσείς δεν κάνετε κάποια κίνηση. Το ταίρι σας σίγουρα κάτι περισσότερο περιμένει από εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μην ανακοινώνετε καταστάσεις που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση σε τρίτους. Μπορεί να εκθέσετε άθελά σας το ταίρι σας και αυτούς που σας αγαπούν.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Στον αισθηματικό σας τομέα έχετε κάνει σημαντικά βήματα και μάλλον τώρα καλό θα ήταν να αφήσετε τα παλιά να λήξουν και να κάνετε μια νέα αρχή με το άτομο που αγαπάτε.

Περισσότερα Άρθρα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο και στην Αργολίδα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται και αύριο Πέμπτη (29/7) για τέσσερις περιφέρειες της χώρας, σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Συγκεκριμένα, πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο για πέντε περιφέρειες της χώρας, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Οι περιοχές […]

Εγγραφές ΑΕΙ: Ξεκινούν σήμερα – Πόσο θα διαρκέσουν

Από σήμερα, 18 Σεπτεμβρίου ξεκινά η λειτουργία της εφαρμογής για τις εγγραφές των επιτυχόντων φοιτητών στα ΑΕΙ. Η διαδικασία θα διαρκέσει έως τις 27 Σεπτεμβρίου. [hfe_template id=’397365′] Η διαδικασία εγγραφής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα πραγματοποιείται με αίτηση των επιτυχόντων για τη Σχολή ή το Τμήμα επιτυχίας τους μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας στην ηλεκτρονική […]