21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου σε διαδικτυακή συζήτηση με θέμα την Επιχειρηματική Ανθεκτικότητα

Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: «Επιχειρηματική Ανθεκτικότητα» διοργανώνει την Πέμπτη 26.11.2020 στις 17.30 η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Σε αυτήν οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν τις έννοιες της προσαρμοστικότητας και της αποτελεσματικής διαχείρισης της αλλαγής με σκοπό την βιωσιμότητα μιας επιχείρησης, καθώς, όπως σημειώνεται, η προσαρμοστική ικανότητα μιας επιχείρησης είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Η ανθεκτικότητα αυτής, σχετίζεται ειδικότερα με τη σταθερότητα, την ανταγωνιστικότητα και εν τέλει την κερδοφορία.

Η επιχειρηματική ανθεκτικότητα (organizational resilience) περιλαμβάνει τη διαδικασία της διαχείρισης κρίσεων και το σχέδιο επιχειρηματικής συνέχειας και επιδιώκει να καλύψει τον τρόπο ανταπόκρισης κάθε επιχείρησης ή οργανισμού, σε κάθε τύπο κρίσης που ενδέχεται να αντιμετωπίσει.

Την συζήτηση χαιρετίζουν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και η Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Χριστίνα Φυτέα.

Στην συζήτηση θα συμμετέχουν η κ. Σοφία Εφραίμογλου, Πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Μείζωνος Ελληνισμού, ο κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης, Διοικητής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΕΔ και η κ. Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, Πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για θέματα Ισότητας και Δικηγόρος Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια.

Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί με την κ. Δόρα Πλαγιώτη, Organizational Development Consultant (Σύμβουλος Επιχειρησιακής Ανάπτυξης) η οποία και θα μας μιλήσει για την Επιχειρηματική Ανθεκτικότητα και την συσχέτιση της με την Ψυχική Ανθεκτικότητα ενώ ταυτόχρονα θα κάνει μία εισαγωγή για τα workshops που θα ακολουθήσουν.

Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης απαραίτητη η εγγραφή στο: https://zoom.us/webinar/regist…

Περισσότερα Άρθρα

Ο Γιάννης Ανδριανός στην εκδήλωση προς τιμήν των εκπαιδευτικών που αφυπηρέτησαν στην Αργολίδα

Είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω στην ωραία εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Βουλευτικό για την τιμητική βράβευση των αφυπηρετήσαντων εκπαιδευτικών στην Αργολίδα. Στον σύντομο χαιρετισμό μου μεταξύ άλλων επεσήμανα τα εξής: “Θέλω πρώτα απ’ όλα να συγχαρώ τους διοργανωτές αυτής της ωραίας εκδήλωσης – την Περιφερειακή Ενότητα Πελοποννήσου, τον Δήμο Ναυπλιέων και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και […]

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων που κυκλοφορούν εκτάκτως το Σάββατο

Καθημερινή   Πρώτο Θέμα   Real News   Το Βήμα   Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής   Κυριακάτικη Δημοκρατία   Αυγή της Κυριακής Το Παρόν Μακεδονία της Κυριακής Απογευματινή της Κυριακής   Κόντρα   Documento   Espresso