19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αντετοκούνμπο: Μεγαλειώδης κίνηση στα Σεπόλια

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (23.11.2020) στην παλιά του γειτονιά, στα Σεπόλια στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου και μοίρασε τρόφιμα σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο «Greek freak» κινήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αποδεικνύοντας το πόσο «μεγάλος» είναι σαν άνθρωπος.

Η είδηση έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω φωτογραφιών και video που κυκλοφόρησαν στα social media. Μάλιστα, η Αλεξία Κοζιώνα (κάτοικος Σεπολίων που βρέθηκε τυχαία στο σημείο και φωτογραφήθηκε στο πλάι του Γιάννη Αντετοκούνμπο) μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Open για το θέμα.

«Εντελώς τυχαία πέρναγα από το σημείο. Είδα 3-4 αμάξια και ξαφνικά βλέπω μπροστά μου τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Λέω, όνειρο βλέπω; Δεν είναι δυνατόν! Ήταν η μητέρα του, εικάζω ήταν και τα αδέρφια του, και η γυναίκα με το μωρό ήταν σίγουρα. Και έβλεπα που μετέφεραν κούτες, κούτες με τρόφιμα. Αν δεν ήξερα ότι είναι παίκτης του ΝΒΑ και κορυφαίος παίκτης, δεν θα το πίστευα. Ένα παιδί της διπλανής πόρτας. Καμία κάμερα δεν υπήρχε εκεί. Που αυτό σημαίνει πως άμα θες πραγματικά να βοηθήσεις, το κάνεις αθόρυβα» τόνισε αρχικά.

Σχετικά με τη selfie που έβγαλε με τον Έλληνα διεθνή μπασκετμπολίστα, ανέφερε: «Τη φωτογραφία την ανέβασα για να τη βάλω στο προσωπικό μου Facebook. Από ευγνωμοσύνη, δεν ξέρω. Αυτή η πράξη με έκανε και συγκινήθηκα ιδιαίτερα. Που δεν ξεχνάει το μέρος στο οποίο μεγάλωσε.

Περισσότερα Άρθρα

Απέπλευσε το Oruc Reis με την συνοδεία πολεμικών πλοίων: Σε επιφυλακή o ελληνικός στόλος – Έκτακτη συνεδρίαση ΚΥΣΕΑ

Απέπλευσε πριν από λίγο το Oruc Reis με πορεία προς περιοχή νότια της Καρπάθου σύμφωνα με την νέα ΄παράνομη NAVTEX που εξέδωσε η Τουρκία. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι θα έχουμε μία ακόμη κλιμάκωση στα ελληνοτουρκικά. Ο ελληνικός Στόλος είναι σε ετοιμότητα, όπως και όλες οι ΕΔ που από χθες το βράδυ βρίσκονται σε κατάσταση επιφυλακής. […]

Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα | Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης

Στην γεμάτη κόσμο, αίθουσα του εστιατορίου “Γανώσης” βρεθήκαμε μικροί & μεγάλοι φίλοι, μέλη, χορευτές, ανταλλάξαμε χαμόγελα & κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της ομάδας μας. 🟠Η εκδήλωση στέφθηκε από επιτυχία, με τις ευχές που ήχησαν από τους εκπροσώπους των πολιτιστικών φορέων του τόπου μας και πιο συγκεκριμένα από: ▪️Τον Δημήτρη Βαρσόπουλο (πρόεδρο του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης) […]