19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παραχώρηση προς χρήση του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. από τον Δήμο Ναυπλίεων

 

Με ομόφωνη απόφαση, το Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη στις 13 Νοεμβρίου 2020, παραχώρησε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής που βρίσκεται επί της παραλιακής οδού Ναυπλίου – Νέας Κίου, στον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού Τουρισμού (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.). , στο καταστατικό του οποίου συνίσταται η λειτουργία του.

Η Λειτουργία του θα αποφέρει  πολλαπλά οφέλη σε όλους και κυρίως στα παιδιά, τα οποία θα μπορούν να μάθουν τους κανόνες οδηγικής συμπεριφοράς μέσα από προγράμματα και δράσεις του Οργανισμού, σε συνεργασία με όλους τους φορείς, την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, την Ελληνική Αστυνομία κ.α. και ήδη ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Δήμος Ναυπλιέων τις τελευταίες ημέρες προχώρησε σε πολλές παρεμβάσεις στο χώρο όπου βρίσκεται το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί απρόσκοπτα για την όσο το δυνατόν καλύτερη μάθηση της οδηγικής συμπεριφοράς των παιδιών.

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Μυθική Πελοπόννησος – Θες να τη ζήσεις ξανά και ξανά   

Μυθική Πελοπόννησος Θες να τη ζήσεις ξανά και ξανά     Όμορφοι προορισμοί υπάρχουν πολλοί, ειδικά σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, όπου ανακαλύπτεις μικρούς παραδείσους στα πιο απροσδόκητα μέρη. Η Πελοπόννησος, όμως, είναι μια μικρή, ξεχωριστή «ήπειρος», ένας ανεξάντλητος θησαυρός, μια εμπειρία που δεν «χορταίνεις» να απολαμβάνεις όλες τις εποχές, αλλά ειδικά τον χειμώνα. Η Πελοπόννησος […]

Προσωπικός γιατρός: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για συμβάσεις σε 10 ειδικότητες

Αρχίζει σήμερα, Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, η διαδικασία ένταξης των γιατρών 10 ειδικοτήτων με βασική εκπαίδευση την παθολογία στον Προσωπικό γιατρό. Οι νέες συμβάσεις τις οποίες θα πρέπει να υπογράψουν οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να εκτελούν χρέη Προσωπικού γιατρού είναι έτοιμες, με το υπουργείο Υγείας να δίνει χρονικό περιθώριο περίπου 20 ημερών στους γιατρούς ειδικοτήτων, για τη […]