19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ η Ειρήνη Νεφρού

 

Όπως ανακοίνωσε ο “δικέφαλος του βορρά”, η Ειρήνη Νεφρού θα φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα για τη φετινή σεζόν.

Η 26χρονη διεθνής αμυντικός, στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, αλλά και στην αρχή της τρέχουσας, αγωνίστηκε στην Ουγγαρία με τη φανέλα της Ντιόσγκιορι Μίσκολτς.

Η ανακοίνωση: 

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Ειρήνη Νεφρού, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένη το 1994, η Ειρήνη Νεφρού αγωνίζεται τόσο στα άκρα της άμυνας, όσο και κεντρική αμυντικός.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ίκαρο Πετρωτού. Επόμενος σταθμός της καριέρας της ήταν ο Φείδωνας Άργους. Με τις εμφανίσεις στο Φείδωνα τράβηξε τα βλέμματα των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ.

Την αγωνιστική περίοδο 2017-18 ο ΠΑΟΚ την έφερε στην Θεσσαλονίκη. Με την φανέλα του Δικεφάλου κατάφερε να κατακτήσει δυο πρωταθλήματα μέχρι να φύγει για το εξωτερικό και την ουγγρική Ντιόσγκιορι Μίσκολτς στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019-20.

Διεθνής με όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της χώρας μας, αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής γυναικών.

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ειρήνη Νεφρού δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι ενθουσιασμένη που επιστρέφω στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει ιδιαίτερη σημασία για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Κατσαρή και την Διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Επιστρέφω με την ψυχολογία ότι μπορούμε να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα τρόπαια. Πρέπει να είμαστε όλοι μας προσεκτικοί αυτό τον καιρό ώστε να μπορέσουμε να γυρίσουμε γρήγορα στα γήπεδα και σε αυτό που αγαπάμε, πάνω απ’όλα υγιείς!».

Καλώς ήρθες πίσω Ειρήνη!

Περισσότερα Άρθρα

Όργιο φημών ότι πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα φέρεται να «έφυγε» στα 60 του από τη ζωή μετά από έμφραγμα. Στο πένθος βυθίστηκε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών μετά από […]