19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Καματερό με 5χρονο παιδί που παρασύρθηκε από λεωφορείο

Ασύλληπτη τραγωδία…

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό να μην έχουν ξεκαθαρίσει και άπαντες είναι σοκαρισμένοι.

Οι φωνές της χαροκαμένης μάνας ακούστηκαν σε όλη την περιοχή και δεν μπορούσε να πιστέψει πως έχασε από την μια στιγμή στην άλλη το αγγελούδι της.

Η οικογένεια του άτυχου παιδιού υποστηρίζει πως πρώτα κατέβηκε η μητέρα και μετά ο 5χρονος. Τότε το λεωφορείο ξεκίνησε, του έπιασε τα ρούχα η πόρτα και το παρέσυρε με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά και λίγο μετά να αφήσει την τελευταία του πνοή στο Παίδων.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 18:30 επί της λεωφόρου Φυλής 84, ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη βρέθηκε στο σημείο.

Στο σημείο του τραγικού περιστατικού βρέθηκε ο Διομήδης Καρακωνσταντής μέλος της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος.

«Να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για το τραγικό γεγονός. Ο οδηγός είχε σταματήσει κανονικά στη στάση και αφού κατέβασε μια μητέρα με παιδιά Ρομά. Το παιδί πρέπει να ξέφυγε από την προσοχή της μάνας και βρέθηκε κάτω από τις ρόδες».

.

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός στην Ελλάδα! 21 τα νέα κρούσματα – Κανένας θάνατος σε ένα 24ωρο

Χωρίς Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Χαρδαλιά σήμερα για την καθιερωμένη ενημέρωση για τα κρούσματα κορονοϊού, που δόθηκε γραπτώς. Σήμερα από την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας ανακοινώθηκαν 21 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2612, εκ των οποίων το 55.5% αφορά άνδρες. Από αυτά, 593 (22.7%)θεωρούνται σχετιζόμενα με […]

Η άνοδος του ΚΚΕ επιφέρει αισιοδοξία για την ανάπτυξη Λαϊκού Κινήματος

Το μετεκλογικό σκηνικό έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις, με δηλώσεις διθυραμβικές ή λύπης  και απογοήτευσης. Αυτά τα συναισθήματα, και οι δηλώσεις προκύπτουν από τις επιδιώξεις που είχε το κάθε συστημικό αστικό κόμμα που συμμετείχε στις εκλογές. Σ’ αυτές αναδείχθηκε ενισχυμένη η πολιτική και οικονομική ηγεμονία του Κεφαλαίου και του νεοφιλελευθερισμού, όχι όμως και η κοινωνική ηγεμόνευσή […]