19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 18 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Η αυστηρή σας διάθεση είναι γύρω από το να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις με φίλους και συνεργάτες. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να προσπεράσετε τις διαφωνίες και τις παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Δεν είναι όλοι σαν εσάς, και σίγουρα δεν σκέφτονται όλοι όπως εσείς! Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να απομακρυνθείτε από άτομα που δεν σας ταιριάζουν γενικότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Είστε έντονοι το τελευταίο χρονικό διάστημα στην κριτική σας προς τον άνθρωπό σας και τα οικεία του περιβάλλοντα. Ο,τι και να είναι αυτό που σας έχει ενοχλήσει, πείτε το ευθέως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Είστε ανάμεσα σε μια ερωτική πρόταση από το παρελθόν και μια έντονη πολιορκία του τώρα. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε, απλά δώστε χρόνο για καθαρή σκέψη – αποφάσεις.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια της περιόδου αυτής και μέχρι να λήξει το έτος. Σκεφτείτε αναλυτικά τι πρέπει να κάνετε και με ποιους. Ολα τα άλλα προσπεράστε τα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Η αγάπη σάς έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα, αλλά εσείς και το βλέμμα σας κοιτάτε στο παρελθόν. Πάρτε εντέλει μια απόφαση και μην μπλοκάρετε την τύχη σας για ακόμη μια φορά.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Υπάρχουν οι δυνατότητες να αλλάξετε πολλά, άμεσα και εύκολα, αν ενεργοποιηθείτε και δείτε τι χρειάζεται να αφήσετε στο παρελθόν και να υιοθετήσετε στο παρόν σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Θα πρέπει να δώσετε περισσότερο χρόνο σε αυτόν που αγαπάτε, και όχι μόνο σε καταστάσεις που σας πάνε πίσω. Οι παιδικές συμπεριφορές δεν είναι πια ανεκτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δεν έχετε εμπλακεί ακόμη σε μια φρέσκια ιστορία αγάπης και αυτό σας κάνει να σκέφτεστε τι πράττετε λάθος. Τίποτα λοιπόν. Από το τρίτο 10ήμερο του μήνα όλα αλλάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Εχετε καταλάβει ότι το άτομο που συμπαθείτε πολύ έχει αρκετά μειονεκτήματα που δεν σας αρέσουν και τόσο πολύ. Σκεφτείτε διπλά πριν αποφασίσετε και εκφραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Τα εμπόδια και όλες οι καθυστερήσεις φεύγουν από το διάβα σας και μπορείτε να κινηθείτε σε πιο υψηλές ταχύτητες. Μάλλον χρειάζεται τώρα να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Σχεδιάζετε μαζί με τον άνθρωπό σας το μέλλον, αλλά θα πρέπει μέσα σε όλα αυτά να εντάξετε και τα οικονομικά σας. Από τον Δεκέμβριο και μετά όλα βελτιώνονται συνεχώς.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Αρχιερατικός εσπερινός των Χριστουγέννων στον Άγιο Πέτρο

Αρχιερατικός εσπερινός τελέσθηκε απόψε στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου επισκόπου και πολιούχο Άργους, επί της Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων. Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος , ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο ,παρόντος του κλήρου της επαρχίας Άργους. Στο τέλος του εσπερινού ο εφημέριος του ναού και πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. […]

Δραματικές μαρτυρίες για τον πνιγμό της 8χρονης σε πισίνα της Κρήτης -Καταπέλτης ο πατέρας της

Από την τριπλή τραγωδία σε πισίνες ελληνικών νησιών σημαδεύτηκε η περασμένη εβδομάδα. Δύο αδελφές έχασαν τη ζωή τους στη Ρόδο και μια 8χρονη σε πισίνα της Κρήτης, από πνιγμό. Το απόγευμα της περασμένης δύο αδελφές από τη Γαλλία, 16 και 19 ετών, οι οποίες δεν γνώριζαν μπάνιο έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να σώσει η […]