17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Θλίψη στην Αργολίδα για την απώλεια του Βαγγέλη Καραγιάννη

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Αργολίδας, με βαθιά οδύνη αναγγέλλει το θάνατο του ιδρυτικού του μέλους ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ.

Ο συνάδελφος Βαγγέλης από 12 χρονών, παιδί αγροτικής οικογένειας, κατέβηκε στο στίβο της ζωής και πάλεψε για το δίκιο της εργατικής τάξης.

Μέσα από τα συνδικάτα οικοδόμων στην Αθήνα και εδώ έδωσε μάχες για καλύτερα μεροκάματα, για καλύτερα ωράρια, ένσημα και συνθήκες δουλειάς.

Ο αγώνας του ανυποχώρητος, η φωνή του στεντόρεια, δεν έκανε βήμα πίσω υπερασπιζόμενος το δίκιο του εργάτη.

Παρέμεινε ενεργό μέλος του σωματείου μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του. Αδερφέ Βαγγέλη να είσαι ήσυχος. Θα συνεχίσουμε στο δρόμο που περπάτησες.

Εκ μέρους του Δ.Σ. εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΕΦΚΑ Αργολίδας

Περισσότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων

H Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων εορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Φεβρουαρίου. Στις 2 Φεβρουαρίου 1971 υπογράφτηκε η Σύμβαση για τους Υγροτόπους στην πόλη Ραμσάρ του Ιράν, στις ακτές της Κασπίας Θάλασσας. Υγρότοποι χαρακτηρίζονται τα δέλτα, τα έλη, οι λίμνες, οι λιμνοθάλασσες, οι πηγές, οι εκβολές, οι ποταμοί και οι τεχνητές λίμνες. Η συνθήκη Ραμσάρ αποσκοπεί στην προστασία και […]

Σκοποβολή: Εκτός μεταλλίων η Κορακάκη – Kατέλαβε την έκτη θέση

Η Άννα Κορακάκη δεν κατάφερε να υπερασπιστεί στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2016 στα 25μ. σπορ πιστόλι, καθώς στον τελικό έμεινε εκτός βάθρου, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση. Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνίδα, δις Ολυμπιονίκης, είχε τερματίσει στην ίδια θέση και στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Η […]