21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Συνελήφθη, χθες (16.11.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 60χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (16.11.2020) το μεσημέρι, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία που χρησιμοποιούσε ο 60χρονος για την αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών (καβάτζα) και βρήκαν επτά (7) ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -875- γραμμάρια, δύο (2) ζυγαριές ακριβείας και αντικείμενο συσκευασίας ναρκωτικών ουσιών, τα οποία κατασχέθηκαν.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε στην οικία του, στην Καλαμάτα, βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των -1.300- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Επίσης, στην κατοχή του 60χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κινητό τηλέφωνο, μεταλλικά κλειδιά και τηλεχειριστήριο, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Περισσότερα Άρθρα

Κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας: Το Σαββατοκύριακο στο Άστρος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Το Παράλιο Άστρος Κυνουρίας, φιλοξενεί το Σαββατοκύριακο (12-13/9) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, με συνδιοργανωτές την ΚΟΕ και το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας. Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει αγώνες για όλες τις κατηγορίες (ανδρών/γυναικών, νέων ανδρών/νέων γυναικών, εφήβων/νεανίδων, παίδων/κορασίδων και βετεράνων), με τη συμμετοχή συνολικά 116 αθλητών/τριών από 29 σωματεία όλης της χώρας. Οι αγώνες […]

Επενδύοντας σε καινούρια ανταλλακτικά

Όταν έρχεται η ώρα που το αυτοκίνητό μας παρουσιάζει κάποια προβλήματα στην λειτουργία του, αυτό που θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε αμέσως είναι να απευθυνθούμε σε κάποιο συνεργείο ώστε ο μηχανικός να εντοπίσει το πρόβλημα. Πολλές φορές, τα προβλήματα αυτά μας οδηγούν στο να πρέπει να επενδύσουμε σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Ας μην ξεχνάμε ότι ένα […]