17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ράλλη: Από την πρώτη ημέρα της πανδημίας βρισκόμαστε δίπλα στη σχολική κοινότητα

Mε μια νέα πραγματικότητα , αυτή της αναστολής λειτουργίας και όλων των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης , ξεκινάμε τη νέα εβδομάδα.

Η τηλεκπαίδευση στα δημοτικά σχολεία και στα νηπιαγωγεία αρχίζει την Τετάρτη το μεσημέρι , με τους μικρούς μας μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Δήμος μας και η αρμόδια Σχολική Επιτροπή έχουν ήδη εργαστεί και είναι σε επικοινωνία και συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων, για να δρομολογηθεί η προμήθεια όλων όσων απαιτούνται και αφορά τον εξοπλισμό ηλεκτρονικών μέσων, τόσο σε μαθητές, όσο και σε εκπαιδευτικό προσωπικό.

Από την πρώτη ημέρα της πανδημίας και των ιδιαίτερων και δύσκολων συνθηκών βρισκόμαστε δίπλα στη σχολική κοινότητα με επιπλέον προμήθειες σε σχέση με προηγούμενες σχολικές χρονιές , ώστε τα παιδιά μας και οι δάσκαλοι μας να βρίσκονται σε ασφαλές περιβάλλον και όσο δυνατόν ευχάριστο και δημιουργικό.

Μένουμε δίπλα σε όλους, μέχρι να κερδίσουμε τον αγώνα με τον αόρατο εχθρό…

Καλή δύναμη σε όλους !

 

Μαρία Ράλλη

Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ

Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών

Δήμου Ναυπλιέων

Περισσότερα Άρθρα

Ερώτηση του Γιάννη Ανδριανού για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή

Αναλυτικά η ερώτηση του Βουλευτή Αργολίδας, Γιάννη Ανδριανού προς τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια με θέμα  «Εξέταση επέκτασης του ηλικιακού ορίου υποβοηθούμενης αναπαραγωγής»: Η χώρα μας είναι από τα λίγα εκείνα κράτη που έχουν θεσμοθετήσει ένα πλήρες νομικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση της ανθρώπινης υπογονιμότητας. Δύο είναι οι κύριοι νόμοι μας, ο 3089/2002 και ο […]

Ολοκλήρωση επισκευής Κοινοτικού Καταστήματος Ηλιοκάστρου και κατασκευή δρόμου με σταμπωτό δάπεδο

Σε προηγούμενα Δελτία Τύπου ενημερώσαμε για την υπογραφή των συμβάσεων των έργων Συντηρήσεων Επισκευών Κοινοτικών Κτιρίων και Αναπλάσεων στις Κοινότητες που έχουν έσοδα από τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ). Στην Κοινότητα Ηλιοκάστρου με την ολοκλήρωση του έργου, παραδόθηκε ο δρόμος με σταμπωτό δάπεδο που εφάπτεται του Ιερού Ναού, ενώ το Κοινοτικό Κατάστημα  επισκευάστηκε και βάφτηκε […]