19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ποιους ευχαριστεί η ΚΟΜΥ Αργολίδος

Οι επιστολές απευθύνονται στον Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδος κ. Κατσαντώνη Λάμπρο, στον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου κ. Δημόπουλο Αλέξανδρο και στην Ο.Π.Κ.Ε. Αργολίδος καθώς και στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πελοποννήσου κ. Μαλτέζο Ιωάννη .

Αναλυτικά:

 

Προς:

Αστυνομικό Διευθυντή κ. Κατσαντώνη Λάμπρο

Διοικητή Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου κ. Δημόπουλο Αλέξανδρο

Επικεφαλή της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε . Υπαστυνόμο κ. Γιαννούλη Θεοδόσιο

Με την παρούσα επιστολή εκφράζουμε τις θερμές  ευχαριστίες μας στον Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδος κ. Κατσαντώνη Λάμπρο, στον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου κ. Δημόπουλο Αλέξανδρο και στην Ο.Π.Κ.Ε. Αργολίδος για την άμεση ανταπόκρισή τους και την συνολική συνεισφορά τους στην διαδικασία διεξαγωγής test covid-19.

Το γεγονός ότι η βοήθεια σας είναι σταθερή προς το έργο μας αποτελεί ακράδαντη απόδειξη της κοινωνικής σας ευαισθησίας. Σας αξίζουν συγχαρητήρια για το έμπρακτο ενδιαφέρον σας  για το σύνολο της κοινωνίας μας που δοκιμάζεται σε αυτούς τους δύσκολούς καιρούς.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Η  Επόπτρια ΚΟΜΥ Αργολίδος

 Νέλλα Αικατερίνη

 

ΠΡΟΣ: Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πελοποννήσου κ. Μαλτέζο Ιωάννη

Με την παρούσα επιστολή εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πελοποννήσου κ. Μαλτέζο Ιωάννη για την συνολική συνεισφορά του στο έργο μας.

Η βοήθεια σας σε υλικοτεχνική υποδομή, σε διευκόλυνσή των υγειονομικών δράσεων της ΚΟΜΥ και η καθημερινή σας μέριμνα ζητημάτων που αφορούν στην αντιμετώπιση της πανδημίας είναι καθοριστική. Σας ευχαριστούμε θερμά.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Η Επόπτρια ΚΟΜΥ Αργολίδος

 Νέλλα Αικατερίνη

Περισσότερα Άρθρα

Δ. Καμπουράκης: Ως πότε θα τα λύνει όλα ο Κυριάκος;

Πήρε «πάνω του» ο Μητσοτάκης το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της συνεπαγόμενες τεκνοθεσίας, φαίνεται ότι το νερό μπαίνει κάπως στο αυλάκι. Και μόνο που ανακοινώθηκε ότι ο πρωθυπουργός θα ανοίξει το θέμα μαζί με τη «μεσαία» λύση που κατά πληροφορίες προωθεί για το ζήτημα των παιδιών, αυτομάτως ηρέμησαν τα πνεύματα. Και οι […]

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί την 18η Μαΐου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 3.00 μ.μ, μέσω τηλεδιάσκεψης μόνο, για τη λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα: Θέματα ημερήσιας διάταξης : Α. Θέματα Διοίκησης – Ανάπτυξης – ΜΠΕ 1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο: «Κατασκευή και λειτουργία ανεξάρτητου συστήματος […]