18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κορoνοϊός: Ακόμα μια μαύρη μέρα για την Ελλάδα – 19 νεκροί μέσα σε λίγες ώρες

Κορoνοϊός: Ακόμα μια μαύρη για την χώρα που μετρά 19 ακόμα νεκρούς από επιπλοκές από τον νέο κορωνοϊό.  Όλοι τους ήταν ηλικιωμένοι άνω των 70 χρόνων ή έπασχαν από σοβαρά νοσήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι έξι κατέληξαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, την τελευταία τους πνοή άφησαν ένας 74χρονος, ένας 76χρονος και ένας 78χρονος στο ΑΧΕΠΑδύο 83χρονες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και μία 81χρονη στο Παπανικολάου.

Ακόμα δύο ασθενείς κατέληξαν στο νοσοκομείο Γουμένισσας και Κιλκις, ένας 86χρονος και ένας 88χρονος. Από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης δηλώθηκε ο θάνατος ενός 49χρονου καρκινοπαθούς, όπως και ενός 43χρονου με νεοπλασία από το νοσοκομείο Βόλου.

Ακόμη, άλλα δύο θύματα του κορoνοϊού δηλώθηκαν από τα νοσοκομεία της ΑττικήςΕυαγγελισμό και Αττικόν -πρόκειται για δύο ηλικιωμένους 87 και 92 χρόνων.

Επίσης, άλλοι επτά συνάνθρωποί μας κατέληξαν χθες το βράδυ. Δύο νεκροί, 94 και 87 χρόνων, αναφέρονται από τα δύο νοσοκομεία των Ιωαννίνων και άλλοι δύο, 90 και 78, από το νοσοκομείο Βέροιας.

Άλλες δύο απώλειες δηλώθηκαν από τα νοσοκομεία της ΘεσσαλονίκηςΑΧΕΠΑ και Παπαγεωργίου. Πρόκειται για ασθενείς ηλικίας 68 και 84 χρόνων, αντίστοιχα, που είχαν σοβαρά χρόνια νοσήματα.

Τέλος, ένας θάνατος αναφέρθηκε από την Παμμακάριστο, και αφορά 82χρονο, από γηροκομείο Αττική.

Οι θάνατοι από κορoνοϊό στη χώρα μας έφτασαν τους 885, με το 1/4 εξ αυτώ να έχει σημειωθεί το Νοέμβριο.

Περισσότερα Άρθρα

Kάλεσμα Ομάδας Γυναικών Άργους: Όλες στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Να σταματήσει τώρα η σφαγή στην Παλαιστίνη Όλες στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό ΑΥΡΙΟ Δευτέρα 30 Οκτώβρη Η Ομάδα Γυναικών Άργους  (μέλος της ΟΓΕ) καλεί τις γυναίκες να συμμετέχουμε μαζικά  στο συλλαλητήριο  τη Δευτέρα 30 Οκτώβρη στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Δικαστηρίου στο Άργος, για να δώσουμε άμεση απάντηση στη σφαγή που πραγματοποιεί το […]

Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου: Όχι άλλα σκυλιά χαμένα φέτος μετά την ανάσταση! Ασφαλίζουμε όλοι τα σκυλιά μας μέσα στα σπίτια μας!

Φέτος προσπαθούμε να μην χαθεί ούτε ένα σκυλί από τον θόρυβο και τον κρότο των βεγγαλικών μετά την ανάσταση. Πέρσι είχαμε αρκετά θύματα αυτής της λάθους συμπεριφοράς των ανθρώπων όπου αυτοί πήγαν στην ανάσταση και αφήσανε τα σκυλιά τους μόνα τους λυμένα μέσα στις αυλές τους και αυτά με την σειρά τους από τον φόβο τους και την τρομάρα […]