17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Covid-19: Ξεπέρασαν τους 161.000 οι νεκροί στη Βραζιλία

Στη Βραζιλία καταγράφηκαν χθες Δευτέρα 10.917 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό στη χώρα να φθάνει τους 5.590.025, ενημέρωσε το βραζιλιάνικο υπουργείο Υγείας.

Παράλληλα, οι θάνατοι εξαιτίας του COVID-19 αυξήθηκαν κατά 231 το ίδιο διάστημα, με τους νεκρούς εξαιτίας της πανδημίας στη χώρα να ανέρχονται ως αυτό το στάδιο σε 161.106, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.

Πρόκειται αντίστοιχα για τον τρίτο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων στον πλανήτη, πίσω μόνο από αυτούς που καταγράφουν οι ΗΠΑ και η Ινδία, και τον δεύτερο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων στον κόσμο, πίσω μόνο από αυτόν που καταγράφουν οι ΗΠΑ.

Περισσότερα Άρθρα

Γ. Διδασκάλου: Η απόφαση να μετατραπεί σε τζαμί η Αγιά Σοφιά αποτελεί απροκάλυπτη πρόκληση για τον πολιτισμένο κόσμο

“Η απόφαση του Τούρκου ηγέτη να μετατρέψει σε τζαμί την Αγιά Σοφιά, ένα μνημείο της πανανθρώπινης πολιτιστικής κληρονομιάς, αναγνωρισμένο από την UNESCO, και σύμβολο της Χριστιανοσύνης, αποτελεί μία απροκάλυπτη πρόκληση για ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο. Το μεγαλείο της Αγιάς Σοφιάς ούτε αίρεται ούτε αλλοιώνεται ούτε αμφισβητείται. Καμία πράξη προσβολής και απρέπειας από κανέναν λαό ή […]

Εθελοντική αιμοδοσία από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας

H Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας διοργανώνει την εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 στον χώρο της Δ.Α. Αργολίδας και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. από ώρες 09.00 ως 13.00. Παρακαλούνται όλα τα μέλη της ένωσης μας καθώς και όλοι οι συνάδελφοι Αστυνομικοί και φίλοι της ένωσής που επιθυμούν να δώσουν αίμα, ξοδεύοντας 5 λεπτά από […]