20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κλιμακώνει τα μέτρα πρόληψης κατά της διάδοσης του κορονοϊού, σε συνέχεια της υπ’ αριθ. Δ1α/ΓΠ.οικ.: 71342/6.11.2020 Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Β΄4899) «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020».

Αναλυτικότερα, αναφορικά με τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών κατά το χρονικό διάστημα από 7.11.2020 έως και 30.11.2020:

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Αναστέλλονται οι συναλλαγές με το κοινό με φυσική παρουσία σε όλες τις Διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου (Δημαρχείο, ΚΕΠ, Δημοτικά καταστήματα Αγίων Θεοδώρων και Ισθμίων, Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π. «ΜΕΡΙΜΝΑ», Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-ΑΓ.Θ., Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου – Περαχώρας). Το κοινό στις δημόσιες υπηρεσίες για το ως άνω χρονικό διάστημα εξυπηρετείται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού. Εξυπακούεται ότι κατά την εξυπηρέτηση των πολιτών είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας τόσο από τον πολίτη, όσο και από τους υπαλλήλους του Δήμου.

Οι δημότες καλούνται να αξιοποιούν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Δήμου http://new.loutraki-agioitheodoroi.gr/exypiretisi/, καθώς επίσης, μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τις υπηρεσίες οι οποίες παραμένουν σε ετοιμότητα και εγρήγορση, έτοιμες να συνδράμουν στην εξυπηρέτηση των δημοτών. Επίσης, οι πληρωμές προς τον Δήμο για οφειλές κ.λπ. θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω Τραπέζης.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Τηλεφωνικό κέντρο: 27440 69000, 27443 60110

Παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας στις ευπαθείς ομάδες, τους απόρους και τους κοινωνικά και οικονομικά αδύναμους πολίτες (Δευ – Παρ 08.00 – 14.00):

  • ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ & ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΙΣΙΩΝ: Τηλ.: 2744360151, -166, Fax: 2744064744
  • ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΣΘΜΙΑΣ: Τηλ.: 2741037211
  • ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ: Τηλ.: 2741360431
  • Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π. “ΜΕΡΙΜΝΑ”: Τηλ: 2744062000

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

Το email που μπορείτε να απευθύνεστε είναι το info@loutraki.gr

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της έκτακτης αυτής επιδημιολογικής κρίσης, βάσει των προβλεπομένων στην σχετική ΚΥΑ, οι συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων θα πραγματοποιούνται μέσω τηλεδιάσκεψης ή δια περιφοράς.

Ζητάμε την συνεργασία και κατανόηση των δημοτών μας για τον μέγιστο περιορισμό των μετακινήσεων, στο μέτρο του δυνατού. Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διατηρήσει τις απαραίτητες υποδομές του Δήμου μας λειτουργικές, να εξυπηρετήσει τους πολίτες αλλά και να συμβάλει στην αντιμετώπιση των έκτακτων συνθηκών απειλής της δημόσιας υγείας.

Με τη λήξη ισχύος των έκτακτων μέτρων προστασίας, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων θα προβεί σε εκ νέου ενημέρωση, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα εκδοθούν από τα αρμόδια Υπουργεία.

Περισσότερα Άρθρα

Ανδριανός: Η ένταξη του οδικού έργου Δερβενάκια-Μυκήνες για τη σύγχρονη και ασφαλή σύνδεση της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο είναι μια σημαντική θετική εξέλιξη για τον τόπο μας

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου πνοής της πύλης εισόδου της Αργολίδας (Δερβενάκια-Μυκήνες) με τον αυτοκινητρόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας με την υπογραφή του Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα, προϋπολογισμού περίπου 48,8 εκ. ευρώ που σύντομα, με δεδομένη πλέον τη χρηματοδότησή του, θα […]

Αλίκη Βουγιουκλάκη – 24 χρόνια μετά το θάνατό της

Η «εθνική σταρ της Ελλάδος» γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1934 στο Μαρούσι. Τρεις μέρες αργότερα αρρώστησε με πνευμονία και αμέσως οι γονείς της φώναξαν ιερέα να τη βαφτίσει. Το όνομα που της έδωσαν: Αλίκη – Σταματίνα. Τα παιδικά της χρόνια ήταν ιδιαίτερα δύσκολα και φτωχικά. Στην κατοχή ο πατέρας της δολοφονήθηκε και η μητέρας […]