17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δολοφονία 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα: Στον εισαγγελέα οδηγούνται η 15χρονη κόρη της και ο φίλος της

Ο 17χρονος Ρουμάνος και 15χρονη κόρη της 50χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε την περασμένη Παρασκευή μέσα στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα Αττικής ομολόγησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από πηγές της ΕΛ.ΑΣ. και οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ανήλικος Ρουμάνος ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα με τη βοήθεια ενός, επίσης, ανήλικου Έλληνα φίλου του, ύστερα από συνεννόηση με τη 15χρονη κόρη του θύματος, η οποία φέρεται να είχε προστριβές με τη μητέρα της, μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Ο Ρουμάνος είπε, μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς ότι διέμενε τους τελευταίους μήνες μαζί με τη 15χρονη και τη μητέρα της στο σπίτι τους, ενώ αρχικά είχαν αποφασίσει να τη δηλητηριάσουν. Επειδή δεν μπόρεσαν όμως, αποφάσισαν να τη σκοτώσουν. Έτσι, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, ο 17χρονος τη σκότωσε μαζί με τον ανήλικο φίλο του, ο οποίος αναζητείται.

Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη από μαχαιριές και δεμένη χειροπόδαρα με ιμάντες μέσα στο σπίτι της.

Περισσότερα Άρθρα

Φωτιά σε δασική έκταση στις Θίνες Βαρθολομιού Ηλείας

Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην περιοχή Θίνες Βαρθολομιού Ηλείας. Καίει δασική έκταση. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 14 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος. Από αέρος, συνεχείς ρίψεις νερού επιχειρούν δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Τι ισχύει σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των εργαζομένων στην εργασία τους σύμφωνα με την γνωστοποίηση της ΓΣΕΕ.

Το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΚΕΠΕΑ/ΓΣΕΕ) ξεκαθαρίζει τι ισχύει σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των εργαζομένων στην εργασία τους. Οι εργαζόμενοι που δεν θα καταφέρουν να προσέλθουν στην εργασία τους όχι λόγω δικής τους υπαιτιότητας, αλλά εξαιτίας σπουδαίου λόγου που οφείλεται σε αδυναμία μετακίνησής τους, λόγω της χιονόπτωσης και των […]