17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Προσπάθησαν να διοργανώσουν πορεία κατά του lockdown – Εννέα προσαγωγές

Πορεία κατά του νέου lockdown προσπάθησε να κάνει ομάδα ατόμων στο κέντρο της Πάτρας, με αποτέλεσμα την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.

Αστυνομικά “μπλόκα” στο κέντρο της Πάτρας, δεν επιτρέπουν να πραγματοποιηθεί η πορεία κατά του lockdown, η οποία ήταν προγραμματισμένη για απόψε στις 7 το βράδυ, όπως είχε απευθυνθεί διαδικτυακό κάλεσμα.


Αυξημένα είναι τα μέτρα έξω από το κτίριο του πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου, στην οδό Κορίνθου, στην πλατεία εθνικής Αντίστασης και στην οδό Πατρέως.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στην προσαγωγή εννέα ατόμων, τα οποία έχουν οδηγηθεί στην Ασφάλεια Πατρών, ενώ δύο διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται σε ετοιμότητα στο κέντρο της πόλης.

Πηγή: patratimes.gr

Περισσότερα Άρθρα

Προστατευτικές μάσκες από τον Σύλλογο Αργολίδα 2000 σε όλους τους αθλητές των τμημάτων του

Στην προμήθεια προστατευτικών μασκών προχώρησε η Διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου Αργολίδα 2000. Οι μάσκες θα διανεμηθούν στους όλους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους, των τμημάτων στίβου και ποδοσφαίρου. Η Διοίκηση προχώρησε σε αυτή την κίνηση με γνώμονα πάντα και πρώτα την διασφάλιση της υγείας των αθλητών όλων των ηλικιών και είναι ουσιαστικά το πρώτο Αθλητικό […]