19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εκλογές ΗΠΑ: Σταματά η καταμέτρηση ψήφων στην Πενσυλβάνια με δικαστική απόφαση

Παύει η καταμέτρηση ψήφων μέχρι αύριο Παρασκευή, ύστερα από δικαστική απόφαση, όπως ανακοίνωσε η κομητεία της Αλέγκενι στην Πενσυλβάνια. Σύμφωνα με τη βουλευτή της κομητείας, Μπέθανι Χάλλαμ, η Αλέγκενι δεν θα μετρά πια ψηφοδέλτια μέχρι αύριο, λόγω δικαστικής απόφασης για περίπου 29.000 αμφισβητούμενα ψηφοδέλτια.

«Δεν συμβαίνει τίποτα κακό εδώ» είπε ο Hallam. «Είναι απογοητευτικό που δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το τι κάνουν πραγματικά σήμερα» πρόσθεσε. Πάντως οι Δημοκρατικοί αναμένεται να ζητήσουν από το Ανώτατο Δικαστήριο της Πενσυλβάνιας να πάρει πίσω την πρωτόδικη απόφαση που οδήγησε σε προσωρινό παύση της καταμέτρησης των ψήφων.

Να σημειωθεί ότι το προεκλογικό επιτελείο του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προανήγγειλε περαιτέρω νομική δράση ενάντια σε αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών και προέβλεψε ότι ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας θα αναδειχθεί νικητής των εκλογών ήδη από την Παρασκευή το βράδυ (ώρα Αμερικής).

Ο διευθυντής του προεκλογικού επιτελείου του Τραμπ, ο Μπιλ Στέπιεν δήλωσε σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου ότι ο Τραμπ παραμένει στον προεκλογικό του αγώνα «ολοζώντανος».

Ο σύμβουλος του επιτελείου Τζέισον Μίλερ είπε ότι θα κινηθούν νομικά στα αποτελέσματα στην Πενσιλβάνια για να εξασφαλίσουν ότι έχουν εικόνα στους ψήφους που έχουν ήδη καταμετρηθεί σε αυτήν την πολιτεία.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Παναγιώτης Νίκας αύριο στην Κορινθία

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας ενημερώνει ότι: -Την Τρίτη 9 Απριλίου, θα επισκεφθώ το Περιγιάλι Κορινθίας και στις 19:00 στο καφενείο “Περιγιάλι” θα συναντήσω τους κατοίκους της περιοχής. -Στη συνέχεια, στο Λέχαιο Κορινθίας θα συνομιλήσω με τους κατοίκους για τα προβλήματα και τις ανάγκες τους, στις 19:30 στο καφενείο “Παραδοσιακό”. Σας περιμένω να συζητήσουμε […]

Την κραυγή αγωνίας των μαθητών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας μετέφερε στη Βουλή, για μια ακόμη φορά, ο Γιώργος Γαβρήλος

Την κραυγή αγωνίας των μαθητών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας, μετέφερε ο Γιώργος Γαβρήλος στην Βουλή, μέσω Αναφοράς που κατέθεσε σήμερα προς τον Υπουργό Παιδείας και την Υπουργό Εσωτερικών. Όπως διεξοδικά και με ιδιαίτερη ευαισθησία αναλύουν τα ίδια τα παιδιά στην Επιστολή τους, το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα λειτουργίας όπως την έλλειψη επαρκών αιθουσών για […]