20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ιταλία: Έπνιξε τη γυναίκα του όταν του ομολόγησε πως τον είχε απατήσει πριν από 40 χρόνια με τον αδερφό του

Ανάστατη είναι η Ιταλία από ένα έγκλημα τιμής που έφερε έναν παππού στο εδώλιο του κατηγορουμένου και μια γιαγιά κάτω από το χώμα. Ο 78χρονος Giovanni Perria, από κωμόπολη της Σαρδηνίας, κρίθηκε ένοχος για τον φόνο της 77χρονης συζύγου του Brigitte Pazdernik, την οποία έπνιξε όταν έμαθε ότι τον είχε απατήσει πριν από 4 δεκαετίες με τον αδερφό του.

Η Brigitte εξαφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2018 και η σορός της ανακαλύφθηκε 3 μέρες αργότερα από ψαράδες να επιπλέει στο νερό.

Ο σύζυγος συνελήφθη ως βασικός ύποπτος τον Ιανουάριο του 2019, όταν η νεκροψία έδειξε ίχνη πάλης, και καταδικάστηκε προσφάτως σε κάθειρξη 24 ετών.

Ο σύζυγος ομολόγησε πως τη σκότωσε μετά τον καυγά που είχαν εκείνο το απόγευμα, όταν του αποκάλυψε πως τον είχε απατήσει με τον αδερφό του πριν από 40 χρόνια, όταν το ζεύγος είχε περάσει ένα διάστημα στη Γερμανία.

Σύμφωνα μάλιστα με τοπικά ιταλικά μέσα, πιστεύεται πως ο αδερφός είναι ο πατέρας ενός από τα παιδιά του ζεύγους.

Περισσότερα Άρθρα

ΜΑΡΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ Τα ισχυρά σημεία του Ελληνισμού στα 4000 χρόνια της καταγεγραμμένης Ιστορίας του

O Δήμος Επιδαύρου και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας συνδιοργανώνουν διάλεξη της Καθηγήτριας Ιστορίας του Νέου Ελληνισμού του ΕΚΠΑ και Επίτιμου μέλους του ΣΦΑ κ. Μαρίας Δ. Ευθυμίου. Η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί την απαρχή μιας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας και του Δήμου Επιδαύρου, με ορίζοντα και τις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια […]

ΔΕΥΑΝ: «Η μη πόση του νερού οφείλεται στην αύξηση της συγκέντρωσης των χλωριούχων»

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ   Mε την από 10/09/2021 ανακοίνωσή μας, ενημερώσαμε τους καταναλωτές, ότι για το παρεχόμενο νερό συνίσταται η μη πόση του. Λειτουργώντας υπεύθυνα για την διαχείριση του δημόσιου αυτού αγαθού και αφουγκραζόμενοι τις ανησυχίες των καταναλωτών, διευκρινίζουμε τα εξής:   Η μη πόση του νερού οφείλεται στην αύξηση […]